kompis det går bra nu

Gud vad allt går bra nu! fick precis mitt G i engelska och VG i matte b. imorgon slutar vi skolan, jag vet att alla andra redan fått men vafan.. har ändå inte haft någon skola på två veckor, ovärt! hihi... hade min halkkörning i måndags och det var super kul! skulle lätt kunna göra om det.

- tandläkaren ringde nyss så måste dit halv nio imorgon bitti för do tror att nått är fel med tandställningen.. får aldrig sovmorgon och det är ju kul att vara där när man har skolavslutning kl 9. aja, sånt är livet!

bild från helgen!

FÖR VI ÄR SÅ JÄVLA BRA

Pluskampen var idag med massa olika tävlingar, man ska också klä ut sig till olika valfria saker i varje klass. SJÄLVKLART VANN MIN KLASS HELA PLUSKAMPEN + BÄSTA UTKLÄDNAD! Förra året kom vi tvåa i tävlingen och äntligen slog vi bl10 som vi längtat efter som vann förra året! Aja nog om det.. Imorgon är det studenten men jag åker till Eve i gränges kl 2, vi ska gå på top cats haha (: Hanna fyller även 18 år imorgon men åker och firar henne på lördagen istället. Så det är fullt upp för mig denna helg också, love it!


fuck.

Och där blev jag sur igen. Amandus vann inte.. Hanna J vann men det ända bra med det är att hon ville ha pengarna för en god sak, huvudsaken är att Annica inte vann men fan... Amandus skulle vunnit!!

- Aja, i fredags åkte jag till grängesberg för att umgås med Eve. Det var super mysigt, vi åkte till Julia en stund för att umgås med henne men åkte sedan hem vid halv 12 - 12 tiden. Senare på kvällen kom Jocke, Tobbe och Byström in till Eves lilla stuga och piggade upp oss, haha.. Lite fulla var dom allt eftersom Tobbe nästintill sov på öllådorna och jag fick sminka byström med det sminket jag hade med mig haha. På lördagen slappade jag och Eve största delen av dagen innan vi drog till Jocke och var lite sociala innan jag åkte hem. Mot kvällen åkte jag hem till Corina där dom flesta var och badade badtunna och drack, kom hem halv 4 på morgonen.
- Idag har jag vart ute och kört största delen av dagen, först i byn för att göra lite ärenden och sedan mot ludvika för att handla och köra i "stan", inte lika som örebro men vafan, det är mer trafik och rödljus där än i kopparberg iallafall.

Ska ta och göra mig i ordning om ett tag, har ingenting att göra ikväll, åker tillbaka till örebro imorgon eftersom jag har körlektion och diverse. Pusssssss på er.


Söndag - hemma i huset

Har myst ner mig själv i en fotölj här hemma i huset med en kopp kaffe och chips för att heja på Amandus!!!! Nu gäller det, han ska tammefan vinna hela skiten! Annica åkte nyss ut och det gjorde mig överlycklig.

- Ska skriva lite om min helg lite senare, den har vart bra!

RSS 2.0