Tisdag 18.44

Idag i skolan gick det toppen för oss! Massa kunder och 690 kr insamlade ! :DD Efter skolan gick jag upp på stan med Jill för att kolla pressent till mamma & ola som jag köpte och så köpte jag en sak till pappa och en sak till mig själv + att jag hämtade ut min hostmedicin. När jag kom till lägenheten så satt Freddie och Robert utanför min dörr och väntade på mig o; Blev så sjukt förvånad! Så nu är Freddie och Robert ute på stan och så kommer dom lite senare och sover kvar. :)




Orkar inte bry mig om något längre.

Fyfan vad trött jag är, varför får jag inte sova om nätterna... ._.' Klockan är halv 8 och skolan börjar om en halv timme så börjar väl gå om 15-20 min.. Idag bryr jag mig inte om det blir fint väder, har mjukiskläder och bara uppsatt hår idag med. Orkar inte bry mig om någonting längre..
Får se hur många kunder som kommer till oss idag och stöder WWF. Tar inte med mig datan idag heller så vi synes efter 2 någongång.


I would never leave when you needs me most! ... ♥

 


Många tankar i huvve.

Nu har man kommit hem, gick ut med Julia en stund och pratade, Du är underbar gumman ! ♥ Så nu har man tagit bort allt smink, flätat in håret i en fläta och ska ta och lägga mig strax ! SKa bara lyssna klart på en låt ett antal gånger.. Uppstigning halv 7 coh bara dra sig till skolan och börja jobba!

 



LITE BILDER SEN FREDAGS :))









 


Måndag kvällis 18.28

Nu har man ätit en matlåda från mammas goda hemma gjorde mat :) ~ Så underbarT . Nu sitter man o kollar på TV, det är 16 and pregnant och dom överdriver lite faktiskt. Går för fort för dom! Aja :)
Saknar mina underbara föräldrar, pappa är i england o vet inte när han kommer hem och mamma sitter själv i huset och jag själv i lägenheten, så varför är jag inte vid henne egentligen :( KL 8 är det Teen mom (nya avsnitt) och KL 9 är de CSI :D

Är faktiskt glad nu igen, tänka sig att man kan bli lycklig och glad av ett litet sms ♥

Freddie Gunnarsson, Killen i mitt liv ! ♥

Du är en person som jag aldrig kommer lämna oavsett. Min kärlek till dig är så stark. Vi har hållt ihop så länge och gått igenom så oändligt mycket tillsammans. Kan tycka att det nästan fortfarande är obeskrivligt att det är vi två när jag tänker tillbaka hur kär jag har vart i dig innan vi ens träffades, enda sedan jag var jätte liten, satt o kollade på dig i skolkatalogen och tyckte du var så söt när jag gick i 1an-6an , sen började vi på samma skola♥. Du är en sån underbar människa. Du har verkligen mitt hjärta i din hand, snälla håll det nära dig och skydda det. Finns ingen finare person än dig älskling. ♥


Våran låt ♥
Du skickade den till mig förut , du skickar låtar som är menat till oss. ♥


Älskar dig ♥

KOM TILL PLUSGYMNASIET IMORGON !

Nu har man kommit hem från skolan! Började kl 8 på bio Roxy, jag somnade så hann knappt se något på filmen. Sen när vi kom till skolan så såg vi att vi skulle vara indelade i grupper, blandade klasser. Så ska vi hålla på med ett proektarbete. Och vår grupp var bäst :) Hihihi. Så vid 1-2 tiden så gick vi ut på stan och lämnade lappar och tipsade alla om imorgon :

SÅ KOM TILL PLUSGYMNASIET PÅ MASSAGE, HÅR STYLING, LÄTT SMINKNING OCH PLOCK AV BRYN. ALLLLLLLT för ENDAST 20 kr ! Pengarna går till WWF för att rädda DJUREN!
IMORON mellan 09.00 - 14.00 !


Nu sitter jag bara i lägenheten och har så grymt tråkigt. Har ingen mat hunger. Har inte ätiti riktigt sen igår..


godmorgon, här är man fan heller pigg.

Åååååååååhh fyfan vad trötter jag är.. har inte sovit något inatt, en hemsk natt fyfan. får se om man somnar på bion som man ska vara på nu kl 8. så idag tar jag inte med mig datan till skolan, vi ska kolla på bio sen var de mat. Vet inte vad som händer efter, tror vi slutar. få se om man åker hem till mamma eller vad man gör.
Hörs sen!


bild sen fredags..

Kärleken är stark.

Nu har man kommit fram till Örebro och sitter i min lägenhet och har tråkigt. Kl. 9 börjar börjar Solsidan :) Har börjat om från första början och jag ska kolla på det nu varje Söndag för missade massvis av avsnitt :)
~Imorgon är det skola och då ska man vara på bio Roxy för en film!



Örebro strax !

Hårfärgen blev inte som ja ville, men får se hur de blir i tort hår senare. Ska snart åka till stationen för att ta 19.02 tåget.


Kan jag inte bara få sätta mig och ta det lugnt..

Grattis världens bästa mamma på Morsdag ♥



Söndag 17.40

Nu sitter man med färgen i håret och hoppas på ett bra resultat ! Får se om man hinner med 7 tåget eller om man måste ta 9 tåget till lägenheten..




HEMMA IGEN 1.51

Nu har man kommit hem från en regnig kväll i Löa. Väldigt nyktert för min del. Blev ju som sagt för mycket i fredags så blev en lugn lördag :) Inte värt 100 kr när man inte är 18 år ++ vädret sög ! Men umgänget mitt var toppen ♥
Ska nog lägga undan datan och ta o sova. Imorgon blir de mormor och morfar för att fira morsdag. '
Godnatt ♥


Love you ♥


Löa idag

Nu sitter jag hemma i huset i Sundet, lyssnar på musik och kollar på tv. Jag och Emma åkte med tåget 15.47 och hon klev av i Linde och jag i Koppis, var framme strax innan 5. Är as trött och mår fortfarande illa ifrån igår. Var på Yeahfestivalen med Emma Natalie och Linnea :) Det var kul men senare mot kvällen var det fan heller kul, allt gick åt helvete för mig :( Men aja,
Vaknade halv 12 för hade klockan på alarm för Talang reprisen men SÅKLART så var det ingen.. :( Har inte hänt så mycket mer idag. Ska till Löa festen ikväll, :)


Underbar låt som man har lyssnat på HELA dagen
Knarkar en låt, vet :)

Lite bilder från skolan :)






MURRE BÄSTA LÄRAREN NÅGONSIN OCH HAN SKA SLUUUUTA :'( Han bjöd klassen på massa glass o sånt idag samtidigt som vi snacka betyg :(

Sorry för dålig uppdatering!

Dagen har faktiskt både vart med skratt och tårar av olika saker..
Aja, efter skolan så tog jag och Emma tåget till henne, hon packade sen åkte vi till stationen och tog tåget till Ställdalen! :) Vi gjorde inte så mycket. Åt mat, sen tog vi en tur i FERRARIN med pappsen ;D Nu har han tagit hem den så då tog vi en tur :D Sen tog vi min moppe och åkte en sväng mot Koppis och lekte i min galma skola HIHI, sen hem och ta ett skummbad med Emms! :) ♥
Nu ligger vi i sängen med varsin data och nördar :D



Stan med Julia och Ella ! ♥

Kommit hem från en shopping och slapp dag på stan med Ella och Julia :) Vi började med att gå till Big slick, Julia skulle kolla en sak :) Sen gick vi upp på stan i den jäkla blåsten som var förjävlig.. Men när vi väl kom upp på stan så blev det att kolla runt i olika affärer!

Så blev ett par Converse , en spray så man håller conversen rena, en byxdress super snygg på , den går inte ändå ner, den sitter nedanför knäskålarna och tillslut ett par mörkblåa shorts som jag köpte ett skärp till :))


Mellan kl 4-5 så gick vi till expresso house och tog en fika och satt där en timme om inte mer, När det började bli för varmt gick vi ut och satte oss på stortorget, åt jordgubbar och njöt av solen med lite tjej snack imellan åt :D SÅ SKÖNT !
Sakerna jag köpte :)






Vårdcentralen och skolan en vanlig onsdag !

Nu har man vart på vårdcentralen och kollat halesen igen, tog stick i fingret, HATAR DET ._. Blir så ledsen ._. men nu har man fått en hostmedicin utskriven igen och en sån där stark astma grejs, så kommer få hjärtklappningar i början av den, får väl se om jag överlever.
När jag kom tillbaka till skolan så började handeln så då gjorde vi lite lekar inom ut vi behandlar kunder :) Sen mat och det var inte så gott, är inte på humör heller så.. Snart börjar friskvården och då blir det betygsprat !


 


Dessperata hemmafruar :)

Nu har man kollat klart på och jag blir så sur på allt :(
Men nu ska jag ta och göra mig i ordning och krypa till korgs. Imorgon blir det uppstigning strax innan 7. Ska vara på Vårdcentralen 08.20 och kolla min hals IGEN. Se om det visas något denna gång. Efter jag har vart där så går jag till skolan, få se vilken tid jag kommer dit !
Godnatt ♥

Fastnade för dom 2 dikterna ♥

 


Fotade lite ute ! :)

Vet att jag inte är duktig, är nybörjare. Men tar kort på det jag känner för :)



Avklarat ! √

Nu har jag gjort klart Matte nationella och jag hoppas verkligen på VG för vill inte sänka mig, för matten går åt helevetet nu.. Fan vad arg jag blir på mig själv. Aja, snart börjar sista Engelska lektionen för detta läsår och sen sista Idrottlektionen
Får se vad som händer efter skolan. om jag o Emma ska leka :) ♥

Älskar min knasiga Emma ♥


Denna dag.

Denna dagen :
  • Skolan
  • SPA salong
  • Äta mat
  • Duscha
  • Slappa ( halvt :D )
  • Plugga
  • Sova

Måndag, 16.27

Just nu sitter jag i skolan och har SPA salong, ville inte göra någon behadling för min hosta så får sitta i receptionen.
Skolan började med att jag fick lägga mig på en massage bänk och så en HEL ansiktskur av Sara :)) Lovely! ♥ Sen Matte och sist Svenska, då jag Sara Julia och Ahline gjorde en redovisning om Bruno K Öijer ! En poet som är väldigt speciell :) Gå in på Youtube och sök på han och kolla på han när han läser någon dikt :)) Haha :D



ÖSK - GAIS 3-1 !!

Alla bilder är orginal, har inte rört en enda :) Älskar mitt nya objektiv med underbar zoom ♥











Det får räcka med bilder för idag :)
Toppen match :D

Julias 18årsfest :D



BILD TAGEN FRÅN http://prickigflagga.blogg.se/ MER BILDER DÄR ;)
PRESSENTEN JAG ELVIRA SARA.L SARA.M ELLA OCH JULIA.S GAV JULIA ;)

Lite random kort från Kameran

Objektiv ♥
Emma ♥
Godis ♥
Öl ♥

Söndag morgon.

Godmorgon alla glada, nu sitter jag uppe och väntar på att Älsklingen ska komma upp och göra mig sällskap :)
Helgen har vart toppen faktiskt :) Igår så gick jag och älsklingen upp vid halv 12 för att kolla på reprisen av talang som vi hade missat :) Sen var vi i min lägenhet och chilla lite, hehe. Såklart så gjorde älsklingen en supergod maträtt åt mig :D Fyfan vad han är duktig på att laga mat :D ♥ Sen gick vi ut på stan en sväng, tog en glass och gick hem :* Hihihihihi. Vid 7 tiden så kom Elvira och Jennifer och hämtade mig så åkte vi iväg till Brickebacken på tjejkväll! :) var inte borta så länge, kom väl hem mellan 10 halv 11 :)
Och så somnade jag i soffan inatt :( Vaknade halv 6 på morgonen och såg att Freddie låg i sängen men inte jag, så gick dit ist, h3h3
PUSS!


Nattinlägg 1.44


Skolan var de matte sen SPA prov(hela baksidan i oljemassage, rygg, säte och baksida ben) , jag och Sara gick hem till mig efter skolan och Freddie var hemma vid mig, Han skulle ta 15.47 tåget till Linde men kl 15.46 så insåg vi att han fortfrande var kvar i längenheten och kommer missa tåget :( Så han tog en buss ist som gick 16.00. Och Julia ringde precis efter 4 och sa att vi kunde komma hem till henne men då insåg jag att min nyckel var borta så jag ringde Freddie och då hade han den i fickan (han satt på bussen) Så han hade kommit strax utanför Örebro så han fick kliva av på närmaste busshållplats och ta bussen tillbaka igen så jag kunde hämta nyckeln på resecentrum och han fick ta tåget dirrekt vid 17.00 till Linde.
Så jag gick tillbaka till lägenheten där Sara satt och så gick vi till Julia! :D 18års fest för henne!!!!!!!!!! Hon fyller nu (Lördag) så nu är hon ute på krogen och hoppas verkligen hon får så kul hon bara kan få !! :DDDD <3<3<3 Riktigt kul kväll, fira den lilla gumman som inte är liten längre ;) ♥ Sen blev vi "utslängda" innan 12 för hon skulle ju ut på krogen för första gången så Jag Sara Hanna Ella och Elvira satt utanför våran skolan, Sara åkte hem, Sen gick vi andra hem till mig en stund sen gick vi ut igen , men nu sitter jag hemma, Var så kallt!

Ringde älsklingen när jag var hemma så han var tydligen på väg till Örebro så får väl se när han kommer hit som han skulle göra :)


GRATTIS PÅ 18årsdagen SÖTAN!

bilden ifrån i höstas , första festen tillsammans :)


Torsdag 9.15

Sitter i skolan nu och Naturen börjar halv 10, slutar 10.50 och då är det lunch! Efter de är det svenska och data prov, Min älskling kommer till mig idag oxå :*
PUSS♥

 


TRÖTT, hihihihihi 22.35

nej nu ska jag ta och göra mig i orning och ta och lägga mig, Uppstigning halv 7 imorgon... Börjar halv 10, OVÄRT! Aja, har som sagt data prov imorgon och det har inte gått bra att plugga på.. Där sumpade man sin MVG chans.. :(
Har nyss kollat klart på Greys med mamma oxå med tee och mys :) Älskar dig mamma ♥

 


Hemma ♥

Nu sitter man hemma och har gjort de sen halv 6 typ.. Har försökt plugga till Data provet men de går inge vidare.. Har vart en skit dag och har verkligen varit irreterad och jag vet inte varför.. Får hoppas på en bättre dag imorgon..

Nu har jag och mamma lämnat in min mobil.. Och på våra handels lektioner pratar vi om att när man lämnar in en mobil ska man få en "likvärdig" som lånemobil under tiden sin egen är inlämnad. men jag skulle bara få en Nokia 3310.. och det vill ja inte ha.. men vi tog emot den iaf, så nu har mamma den mobilen så länge, så har jag hennes Hehe :))


Nu är en del klar!

Nu är matte DEL 1 i nationella klart! Hoppas på det bästa men tror det inte gick toppen.. :( Nu börjar friskvåden och slutar tio över 2 och tar tåget halv 3 tror jag, hem till farfar och städa och sen hem och slugga till data provet imorgon.

1 år sen Alexander Larsson dog, en hemsk tragelse :(

Nationella prov imorgon.. MATTE

Klockan är snart halv 11 och jag funderar på att gå och lägga mig :) Sitter upp i sängen och ska nog tammefan orka lägga mig :D hahha...
Idag i skolan hände inge viktigt... ELLER JOOOOOOOOOO!!!! JAG FICK GHELA ENGELSKA NATIONELLA OCH NU HAR JAG G I SLUTBETYG!! :DDDDDDDDDDDDDDDDD *GLAD CHEY* ,

Idag var det oxå egentligen plusjoggen för ettorna men jag kan inte vara med för hostan :( Så jag och Sötnosen EmMa tog bussen 12.40 till Linde och så var vi hemma vid henne , den lilla snutten :** ♥ Sen när vi skulle till stationen igen, jag skulle med 18.18 tåget hem men SÅKLART var det försenat till 18.35 ... :((

Och så kom det en störd tant som frågade massa saker.. Sen frågade hon hur gammal Emma var och hon trodde inte på Emma när hon sa att hon var 17... Tanten trodde att VI var 13-14 år.... -.-" Sen frågade hon oss om vi var 11 år ;s Asso den tanten var utveckligstörd, Inget skämt.. Och såklart skulle som med samma tåg men dom blev AVSLÄGNA I STORÅ hahahhahaahahha, tror dom ej betalat, Dom som jobbade på tåget var as förbannade och slängde bara av dom fast dom inte skulle av där :) hah :)


Emma var så söt som liten ♥

Skolan, Tisdag 09.00

Godmorgon alla glada, började skolan kl 8 och vi har Friskvård, är skit trött och orkar ingenting. Sööt Emma sov vid mig inatt och det var toppen! Asmyssss! :)) ♥
Efter denna lektion som slutar innan 11 så har vi lunch sen engelska, får se om man får reda på nationella . Hoppas på G! Efter det är det plusjoggen och vet inte om jag kan vara med eftersom jag är fortfarande sjuk!! :( AJA!



ASFINA.


HEJSAN :))

Började skolan med SPA som vi hade en föreläsning om floating, riktigt intressant :) Sen var de lunch och då gick jag Ahline Hanna och Ella till lägenheten min och sa hej till min älskling :) Sen när vi gick så gick han ut på stan och nu är han på väg till hällefors ♥ Nyss haft Matte och snart börjar Svenskan. Efter skolan ska jag vara med Söta Emma sen ska hon sova vid mig :*


SÖTA SARA SOM SOVER PÅ MATTELEKTIONEN :)) ♥


TVÅ SÖTA SMÅÅÅÅÅÅ BRUDAR ! :) ♥

MIN FÖDELSEDAG! :)

Nu är jag hela 17 år, fast jag är inte född än o.s.v.. haha :) Toppen födelsedag, Älsklingen gjorde frukost till mig och mys :) SÅ UNDERBAR KILLE! ;* ♥
Sen när man kom till skolan så fick man massa söta grattis :)) ♥

Sofia Charlotta Einarsson Åminne

1994-05-16


SOFIA dagen!

Nu är det min namsdag igen!
Hegen har vart toppen! PÅ lördagen så var vi i Linde på den där crusingen elr hur de stavas, var där skit länge, åkte runt i två olika bilar och hade skoj :) När vi kom hem vid halv 12 på natten så åkte vi vidare på fest till Alex, drack och hade de sköj! :) Grattis till ALEX som fyllde i Fredags och hade festen igår ! :) ♥ NU idag så gick man upp vid 10 tiden, Jag fick bestämma mat till dagen så det blev en stor sallad och så var syrran peter mormor morfar farfar svärfar svärmor Älsklingen mamma och pappa var hemma vid oss och firade mig eftersom jag FYLLER ÅR IMORGON :)) Jag fick jävligt mkt och det var en toppen dag! :D ♥


Älskar dig Freddie Gunnarsson ♥

Lördag morgon!

Nu ligger jag i sängen med datan i knät medans älsklingen ligger bredvid mig o sover :( Kanske ska hoppa på han snart så han vaknar (a) Snäll jag är :D h3h3h3h3,, Idag blir de Linde och kolla på massa bilar o.s.v.. Träffa roligt folk o hoppas på en toppen dag med solen mitt på himmelen :) (y)♥

Igår hände inte så mkt, skolan. till lägenheten med Emma, sen när jag kom hem så åt jag, tog moppen efter de till älsklingen, vi kollade på talang sen vid 8, sen gick vi ut :))
♥♥♥♥♥♥♥♥


BJUUUUR på en gammal bild från stockholm sommaren 09 ! :) ♥
Ser ni vilka de är ? ;)


Kan inte sova..

Fredagen den 13:de...
Hate u

Donken med EMMA OCH AHLINE

Vid lunchen i skolan så pallade vi inte gå dit o äta så vi gick till Donken! Hihihi. Sen satt vi på bänkarna mitt utanför vågen och kollade på några som dansade och försökte samla in pengar till fattiga barn. Sen biblan ;) Hahha, letade böcker efter Bruno K öijer :)

Söta Emma ! ♥

Söta Balle ! ♥

Mina 2 NatureLLa cheese på Donken!

Torsdag 20.05

Efter skolan följde jag med Älsklingen Emma hem till Linde, Har ont i käkarna för har skrattat så mkt ! :* SUPERDUPER KUL! :* Aja, nu när jag kom hem vid sju tiden så åt jag och har nyss kommit ut ur duschen! Så snart ska man väl ropa hit mamma så hon får hjälpa mig med lite läxor :))

Finaste :)) ♥


Charlotta!

Godmorgon alla glada! Idag är det min namnsdag thihihi :) Sofia Charlotta Einarsson Åminne.
Fyfan vad det åskar just nu, spöregnar gör de oxå... -.-" VILL ATT DET ÄR FINT HELA TIDEN!
AJA... ska snart ta tåget till skolan för en kort dag idag ! 09.30-14.10 ! :)

Lite paket :*

SORRY FÖR DÅLIGA CAM BILDER MEN HAR INTE MED MIN KAMERA HEM!


greys anatomy

Snart är klockan 9, så jag ska gå ut till tv rummet och kolla på greys anatomy och hoppas man får mamma som sällskap med lite te och något gott tilltugg! :))

 



klag inlägg!

Asso fyfan.. Hatar allt känns de som o; När man äntligen skriver upp över hälften av mina kontakter från mobilen, på datan för att man ska byta till en gammal mobil för mamma ska lämna in min andra.. SÅÅÅ funkar inte den rosa telefonen.. Då hade jag tydligen haft sönder den när jag använde den förra gången, men de kommer jag inte ihåg.. Asso fick skrivkramp o bajs.. Alla telefoner är bajs.. ååh.. sur chey!

Och så hatar jag mina ballerina skor jag har haft VÄLDIGT mååånga år (var t.o.m. syrrans från början) Asso dom är skiiiit sköna men jag få väääärldens fotsvett i dom och det stinker av skorna även om man tvättar dom, även om man inte använder dom på ett år.. DOM STINKER och det blir desamma av mina fötter när jag gått i dom ett bra jävla tag, speciellt när det är varmt ute.. Så när jag lägger mig i sängen i mitt rum som står längt bort ifrån dörren. Så ställer mamma sig i dörröppningen och känner den jävla lukten av mina fötter så hon tvingar mig att gå och duscha av fötterna :(
++++ att man gör bara fel oavsett vad man gör.. HATAR MISSUPPFATTNINGAR!!! Är så sämst på att förklara :(

Min fina mobil som saknar en viss nedre del och skärmen är sprucken..


Hemma nu efter en toppen dag!

Freddie lurade mig lite idag :* hans sa att dom hade byggt en MAX i Hällefors och han satt där o åt, men han var i Örebro och handlade presenter till mig, fyller ju på måndag :) Men sen kom han till min skola och sa hej :* Sen när jag hade slutat skolan vid typ 2 så gick jag till stationen och Freddie stod där med Alex och Älsklingen min frågade om jag skulle med på bussen till Marieberg/IKEA och äta på MAX... Bajsställe.. Men hehe, Aja jag förljde med för att umgås med dom, det var kul men riktigt varmt! Fysatan! Men sen kom vi till Stationen igen vid 20 över 4 och jag tog tåget hem vid 5, så nu sitter jag hemma och ska ner o äta :)

Tack för en toppen dag älskling, du är så jävla underbar, går inte att beskriva med ord!

Jag älskar dig såååååååå ♥♥♥♥♥♥♥


Endokrina organ

Jaa.. just nu sitter vi på en friskvård lektion och pratar och lyssnar om "Endokrina organ" , är för trött och orkar ingenting, hoppas på en rast snart så man kan ringa soin älskling som han ville att jag skulle. Hihih.
Tar 14.30 tåget hem, men hoppas på ett tidigare... som jag inte kommer kunna ta.. :(

cp facbook imorse o;



Godmorgon, onsdag morgon

Nu sitter jag i skolan och ska börja estet, ska redovisa min portfolio . Efter de är det handel sen Friskvård, Åker nog hem med halv 3 tåget idag oxå! Puss och kram ha en bra dag ♥

 


Duktig man är :)))))

Nu har man vart ute och övningskört i en timme på en jävla grusväg, massa start/stop i nedförbackar och uppförbackar. Hihih. Men de gick bra :) om ca 20 minuter börjar desperata hemmafruar, tihihi, Då blir de TEE och kanske något gott tilltugg? :D
Imorgon börjar man kl 8 så får åka med det tidiga tåget, blääää.
Puss!!!!♥


Övningsköra.

Sitter inne på mitt rum i hemma i huset, har kommit hem från Alex för en och en halv timme sedan, har ätit hemmagjord pizza oxå så man känner sig uppsväld. haha. Ska nog ut och övningsköra snart oxå med mamma :)
Pusshej!


PÅ väg hem!

Kom till skolan strax innan 9 och nationella proven började vid 9. Först läsförståelse sen rast och där efter hörförståelse.. Nu är ENGELSKAN avklarad helt för 1an! SKÖNT, men jävlar vad svårt allt var ;s Stort IG gissar jag på.. :(
Aja, efter skolan när man slutade vid halv 12 så träffade man Violeta och gick på stan med henne ett tag :) Men nu sitter jag på tåget påväg hem, fast ska till Alex först :)

 

Freddie jag älskar dig, blir så trött på alla runt om kring som är idioter..

Godnatt på er.

Jadu, nu ska man fan krypa till korgs, är så jävla trött och slut i benen, springturen gjorde så man blev lite trött allt! Blir att gå upp imorgon vid halv 7 sen kommer man till skolan strax innan nio, då har man nationella prov sen slutar man, får se om man åker hem eller stannar kvar eller hur man nu gör.

 


Puss&Kram SOFIA! ♥

Ny header och lite somrig färg ! :)

Nu har jag vart ute och sprungit, så skönt var de! Och jag vågade väga mig idag oxå efter jag hade sprungit! Har inte gjort de sen sexan.. Se om jag fortsätter väga mig o så efter man har vart ute o rört på sig! :)
Aja, har duschat och bara slappat och fixat med bloggen lite :) FÅ SE VAD SOM HÄNDER SENARE MER ÄN TV :)

Duger den eller ? :)


HOME SWEET HOME!

Nu är man hemma efter en lång tågresa. Nyss har man suttit ute i solen och ätit mat med mamma och pappa, så ska bara vila lite och smälta maten innan man sätter på sig träningskläder och pallar sig ut genom dörren och börja springa! Det var ett BRAAAA jävla ta sen man rörde på sig, förutom på idrott inom skolan. wish me good luck. Hah.


Varför blir bilderna på sidan ? ;s

Måndag, ny vecka TOPPEN

Åkte med tåget kl. 07.40 och kom till skolan 08.50 och kl 9 började SPA och jag gjorde ett praktiskt prov, på Balle, Ansiktskur + skalpmassage :) Tog en timme :) På lunchen var de toppen väder så vi satt ute och åt :)
Snart är det Matte sen svenska, ska nog hem med 15.47 tåget till Ställdalen och sen ut och springa ! NICE

SÖNDAG KVÄLL!

Nu är det söndag kväll och imorgon börjar en ny vecka.
Helgen har vart toppen! Fredagen kom älsklingen, på Lördagen åkte vi till Västerås och var med på "modell för en dag" Sen på kvällen så åkte vi till Kimmy och var med massa folk o hade skoj :) Idag har det vart toppen väder, solat lite, masserat pappa och Freddie och sen vid 7 tiden åkte Älsklingen till Hällefors och jag åkte hem till Alex :)



Två smakprov från igår, alla bilder finns på FB ! :)

Västerås snart!

klockan är snart 11 och jag och Freddie ska packa klart grjerna och snart gå ner till parkeringen för att möta upp mamma. Nu sitter man här osminkad som man ska vara till The Studio :) Önska oss Lycka till :D



Godmorgon alla glada, Lördag idag! :)

Det var inte så tråkigt att vakna upp av att radion säger att det kommer bli soligt i hela landet idag ! Toppen, hoppas de stämmer oxå >.<
Nu står älsklingen i duschen och jag sitter här i morgonrock och ska väl ta o sätta på mig lite kläder snart och ta fram frukost! :) Nu vid halv 12 så ska vi gå ner till parkeringen och invänta mamma, sen bär de av till Västerås! HOPPAS DE ÄR KUL :D Åter kommer ikväll eller imorgon med lite text och bilder :)

Pusshej♥

Lite kläder vi hade tänkt ha på oss imorgon :)


Black and white

:)

:)

:)


Hoppas på en bra dag och många fina bilder :) ♥

FRÅN BLONDIE TILL BRUNETTE :)




FREDAAAAAG! :D

God eftermiddag alla glada! Nu har jag slutat skolan för veckan men ändå sitter jag kvar för orkar inte gå hem än. Nu sista lektionen så hade vi SPA i 3 timmar, fick underbar massage av Lina och gjorde massage på henne oxå :)
Försöker ringa Freddie, måste veta om han hann med bussen men tror han har glömt mobilen för han svarar inte.. -.-" Men aja, man får väl stå vid resecentrum vid 4 o kolla om han kommer med bussen.

Hörs sen!


Godnatt på er :)

Efter över 2 år av dumhet så har jag vågat färga bort de, hahaha :) Efter att man färgat håret 3 gånger IDAG +++ en gång igår och en gång i söndags... så är man lite trött på de.. så nu ska jag inte göra de på ett tag.. :)
Imorgon är de skola, tar tåget 07.40 och börjar 09.30 med Matte sen SPA i 3 timmar. Blir att gå hem till lähgenheten efter skolan och vänta på Freddie, blev att vi sover i Örebro, annars blir allt annat så krångligt.. :/ Aja. blir säkert bra, Längtar till Lördag oxå! :D ♥


Har hjälp min söötan men hennes blogg idag oxå, gjorde som hon ville ha den o.s.v :)
Kolla in vettja! :D
http://evelinaholmferner.blogg.se/

Hemma ♥

Nu sitter man hemma och har nyss duschat ut färg från mitt hår ! När jag kom med tåget till Kopparberg vid 20 i 4 elr nå, så gick till mammas jobb sen åkte vi till ICA och handlade hårfärg o lite annat. Sen har vi ätit och färgat mitt hår.. Aja, Vill inte säga vilken färg, de får ni se :) 
Imorgon är de fredag! NICE :D


söt :)

Godmorgon, torsdag och jag är så Lycklig!

Godmorgon alla glada, nu sitter jag i skolan och ska snart ha natur! Sorry för jag inte uppdaterat men jag kan berätta om gårdagen.
Igår så gick jag ifrån skolan vid 1 tiden, skulle till doktorn och gick vilse i 45 min... tillslut kom pappa och Stefan som hittade mig och skjutsade mig till vårdcentralen och det var äckligt att vara där........... Fick ta blodprov i armväcket och grät :( Sen åkte jag hem med pappa, städade hos farfar sen hem o äta och massa, Sen kom Freddie till mig och allt är bra nu ♥


Älskar dig så grymt ! ♥

Godmorgon,

Kul att man vaknar 2 timmar innan klockan ringer och inte kan somna om.. Så nu sitter jag här och är helt klar, ska bara packa lite och äta lite om jag kan... Börjar kl 9 och då är det nationella i engelska, skriva en uppsats, kommer suga.. Aja, hoppas jag får en tid vid vårdcentralen vid lunch så jag kan gå dit. Sen hem, städa vid farfar och gratta pappa. Och hoppas jag kan åka till Freddie..

A fake smile..


Grattis Pappa på 44års dagen ♥
jag älskar dig ♥




Trött som fan

Nu sitter jag här i min one piece och nyduschad! och kollar på biggest loser och äter kykling och currysås! Tvätten är klar och är inne i alla garderober ! Fick göra om lite i vissa saker så allt får plats och att de syns. Nu väntar man på att klockan ska bli mer så man kan lägga sig. Nationella i engelska imorgon!..... -.-"

Amor vincit omnia♥


Tisdag eftermiddag, Boring!

Nu är tvätten i maskinerna, mina jeans och lite annat är inhandlat, TV är på och det SPÖregnar... De andra jag handlat som jag ej nämnde är liten hemlis, ni i skolan kommer säkert märka på torsdag men avslöjar inget här förns i helgen tror ja :) Om en timme går ja väl upp och lägger tvätten i torktummlaren , annars vette fan vad som händer idag!



Så jävla vackert skrivet så man fick tårar! :'( ♥

Godmorgon

Sorry för dåliga uppdateringar men vafan har inte orkat blogga! Nu sitter jag i skolan och ska snart ha Friskvård, drygt när man är såhär trött... Sen Engelska och idrott.
Hörs senare !


Älskar dig....... ♥

Godagens !

Nu är kl halv 9 och jag kom hem typ halv sju från skolan.. Det började med SPA men jag kollade bara på när Ella gjorde en ansiktskur på Sara, sen matte och svenska. Efter skolan gick jag Ella och Sara till ICA och köpte lite mat för vi skulle ha SPA salong på skolan , de var därför jag kom hem så sent. Nu har jag suttit och kollat på TV och ska upp till tvätt rummet och kolla tider. Vi hörs !


Söndag, 1MAJ , NY MÅNAD NYA MÖJLIGHETER!

Nu sitter jag i min lägenhet och kollar på "I used to be fat" på MTV, fanns inte så mkt på tv.. Aja, har nyss pratat med freddie och de kändes så bra !
Jag mamma & pappa åkte in till Örebro vid halv 1, 1 tiden. Vi åkte in till plantmarknaden i Linde sen vidare till Örebro, gick på Marieberg, jag köpte en pressent till pappa som fyller på onsdag och så fick jag en sak på köpet som jag tog till mig själv :) Hihi. Sen provade jag ett par skor som jag ska önska mig när jag fyller år :) SOM ÄR SNART :DDDDD Vid 5 tiden åkte vi hem till Linda som har flyttat in i en ny lägenhet och den var så fin! :)

Får se vad som händer ikväll, kl är snart 8 ! :)


Fyfan..

vaknade typ vid sju och kunde inte somna om >< Så nu har man suttit vid datan ett tag och kolla bloggar och haft tråkigt.. Ska väl snart ner till mamma och pappa och kolla om mamma kan färga håret på mig, så !

Varför är man inte sig själv i huvudet när man mår dåligt i korta drag.. Man gör saker man inte vill .. Man fattar inte vad man håller på med.


Söt man var som liten.... haha,

Hello!

God kväll på er alla ! Nu har man kommit hem från en kväll på valborg ! Sitter hemma ensam i huset, eller ja mamma och pappa är hemma. Sitter på mitt rum och dricker upp min cider...
FYFAN VAD JAG ÄLSKAR DIG, snälla jag klarar mig inte utan dig.... :'I


RSS 2.0