glöm ej bort frågestunden :)

Nu ska jag lägga undan datan och försöka sova lite. ska nog oxå ringa ett samtal till hjärtat mitt , han är ute i skogen o ska sova, hihi :) Frågestunden rullar på och jag får se om svaren kommer imorgon kväll eller på fredag! Beror på hur läng tid ni vill ha den på :) ihi. Aja, börjar 09.25 och slutar 11.10 imorgon, drygt.. eller?!??! ;)

~ klicka HÄÄÄÄR HÄÄR HÄÄÄÄR ELLER HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR
Glööööm inte bort, inga frågor är dumma :D





Nu sätter den igång! Inga frågor är dumma! :D




Man får vara anonym som sagt, man får fråga hur mycket som helst, vad som helst och jag svararar på allt! :)
Om jag inte får mer än typ 8 frågor så skiter jag it. ingen mening då! så om ni vill ha svar på era funderingar så fråga på! :D



Gör mig glad i inlägget som kommer upp senare ikväll! :)

Ligger i sängen min och lyssnar på musik och har försökt gjort en ny header men tror jag tar de imorgon för blev inte nöjd! men ska nog göra en frågestund senare ikväll. men kommer inte ta den seriöst om de är mindre än 8 som frågar.. känns hopplöst då. Men tänk igenom nu innan jag lägger upp de och inga frågor är dumma! :)) men kan vara anonym oxå

~ men nu ska jag vara social med mina päron, ta en kopp kaffe och kolla lite på robinson!

dag 7 – vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon

Jadu o; det finns nog mycket jag skulle göra! jag skulle köpa nödvändiga saker men åndå sätta in de MESTA på ett sparkonto som jag kan ta av när jag behöver ny bil, hus elr något sånt som är lite dyrare :) jag skulle verkligen INTE ta allt på en gång och shoppa upp de o; hihi.. jag är smartare ;)





snart början hårdträning! :D

Hade fel angående tid jag slutade idag, de var 14.55 inte 15.55! då blev man lite gladare :) Efter skolan gick jag hem och pratade en stund med mamma, sen åkte vi ut till ett gym (så vi har möte med dom imorgon) , stadium och sånna grejer! :) Så fick med mig lite saker hem som var nödvändiga plus att mamma betalade en del saker (a) hihi.. så just nu står mamma i köket och gör pappas favorit mat (potatis, stekt fläsk och löksås...) han är just nu i västerås och påväg hem.

två par träningsbyxor. ett par som är långa och ett par likadana fast kortare! hihi
en träningströja som är lite större och täcker rumpan!
ett par reebok skor
haha, ett "pennskrin" & gem..



12.00 - i skolan

Matte lektionen gick ganska bra och svenskan likaså! Maten var skit äcklig! Kålpudding och sånt... ingen höjdare! Så nu sitter jag med några flickor från klassen och några mer och väntar på att psykologin ska börja halv 2.. så blev 2 timmars hål timme, men men :)

dumma mig.. lunchen var inge god så blev detta ist.. :(



Måste gå till skolan nu!

Godmorgon alla glada. Klockan är 07.32 och jag måste gå om några minuter. Är helt klar plus att jag ätit frukost och borstat tänderna :) Ska packa ner datan, matte boken och glasögonen i väskan nu så jag kan gå till skolan. Har inte lika mkt tränigsvärk idag, Glad för de! Ha en bra dag!



stickad tröja, tights , uppsatt hår i lite smink! ja de får duga!



ett löft ska man hålla. trodde jag..

nu är man helt klar inför kvällen. borstat tänder, tvättat bort sminket, lagt sig i sängen osv.. haha. Vet inte vad jag ska säga just nu , vill få ut en grej men kan inte skriva den här! så ska nog ta och få mig lite sömn denna natt oxå! ska sätta alarmet på 06.25 och sedan den andra klockan på 06.40 så man kan snooza där emellan! börjar klockan 8 med matte B svenska och psykologi och slutar 15.55! toppen!




dag 6 – typ av killar jag faller för

asso helt seriöst så vet jag inte.. ingen i hela världen är perfekt och när man funderar lite på sånt så kan man börja undra 'vad är perfekt?' det finns som sagt inte..

' självklart älskar jag min egen pojkvän och älskar hur han är. Alla bråkar och sånt i förhållanden men bara de inte blir för mkt hela tiden, de ska absolut inte bara bestå av bråk..
' jag vill inte bara att det är mys (faktiskt). älskar när Freddie skämtar med mig, om mig. Även fast jag inte alltid visar att jag blir glad.. Men en puss & kram är aldrig fel att få då&då överraskande. Men vill självklart att en pojkvän inte ska bli annorlunda bland vänner när man är med eller skämmas för en. Men ska kunna vara sig själv med killens närhet , man ska känna sig trygg och kunna vara lycklig med honom.♥
' jaa.. de var väl de vanliga, sen vet jag inte vad jag ska skriva mer förutom att de måste kännas rätt.. man ska absolut inte bara gå på utseende.'

'men kom ihåg... alla vi människor är unika

gammal bild♥



20.35

Sitter med mamma i soffan, har träningsverk och har precis ätit upp mitt lilla snacks (a' morötter och gurka som ja doppade i tzatzikin! MUMMA!♥ det är robinson på tv:n men vet inte om jag kollar så mkt på de o; så nu kom mamma med en kopp kaffe till mig (försöker fortfarande lära mig att dricka de så mkt som möjligt) hihi.




halv 8 (hos mig) hihi

ris, kyckling, tzatsiki och sallad. Jaa de var de jag nyss åt med mamma och det var super gott! är mätt och belåten så magen är glad på mig nu igen. nu börjar halv 8 hos mig, mamma vill kolla på de och de är ganska bra ändå hihi. Sen robinson! ha en bra forsatt kväll!





19.05 ~ skola , stan , kenza , zumba

Ojj, har inte kunnat blogga förns nu! hihi. De gick bra i skolan om ni undrar de :) bra start på matte&engelska B. Slutade kl 11.05 så då gick jag, sara och julia till en restaurang och dit kom även en annan julia, ida och lisa så vi tog oss en måltid och pratade massa :) Blev oxå en runda på stan innan man gick in i vågen gallerian och kollade på modelljakten ett tag , Kenza var ju där. hihi. Snyggare i verkligheten är hon allt! Men vi var inte där under hela pogramet, fast vi hade ju platser längst fram men var så jävla varmt!..
´ fick med mig lite skol grejer och 3 st trosor hem från stan. Alltid bra att ha!

~ måste oxå säga att jag o mamma har precis kommit hem från ett zumba pass! det var kul och jävligt skönt att få röra på sig igen! så nu sitter jag nyduschad framför tv:n och mamma står i köket och gör mat :D


bjur på två bilder med min dåliga mobil kamera.



Have a nice day

Godmorgon alla bloggläsare mina :* hihi, nu är man vaknen och har gjort sig helt klar inför dagen som kommer, mitt humör är glatt men magen är lite arg på mig för har inte gett den mat. hihi. så ska gå o ta en macka och en kopp kaffe! Börjar klockan 8 med matte B sen engelska B så slutar 11.05 ! Ses då! Have a nice day



höga jeans, en vit poncho och ett svart linne under



denna trötta fia måste nog sova nu..

tar en sista bloggning för denna måndag nu då. Ligger i sängen och är fortfarande irreterad men nu är jag mer åt arg hållet och håller fan på att bli galen.. Intressant va?.. haha. Aja, min säng är nybäddad av mina nya fina sängkläder som mamma kom med idag helt nya och tvättade :) vitt med massa latinska meningar på , t.ex Amor vincit omnia loooove♥ har iaf gjort mig i ordning och ska nog ta o ta undan datan nu o sova lite.





21.20

sitter och kollar på CSI med mamma men just nu är de reklam och hon är inne i köket och gör lite te till oss :) Är faktiskt jävligt irreterad just nu men försöker undvika de men är jävligt svårt. jag får ursäkta mitt dåliga humör jag har ofta som gör att det blir dåliga ordval här i bloggen.




dag 5 – en låt som får mig att gråta.

Finns många låtar som får mig att fälla en tår av olika saker. men valde att lägga upp dom här två










Tack hjärtat ♥

Just nu sitter jag i soffan, har städat klart och väntar på att mamma ska komma :) det är teen mom unseen moments på MTV som jag sitter och kikar upp på lite då&då även fast jag redan sätt detta.

~ Här kommer bilden på jackan jag fick av mitt hjärta ♥ hihi, den är så skön och mysig! och visst är den fin? :))





Städa städa städa hihi

Städar upp lite tills mamma kommer hem hihi :) mammas fliiiicka är duktig (a)






Just nu:

Har tagit en varm & skön dusch! hatar bara att man måste kliva ur den oxå.. :( så sitter i soffan , kollar på beck som går på canal+ hits och håller på att laga lite mat innan jag dör av hunger!
~
för en gångs skull tycker ja de är skönt att vara själv hemma och slappa, hihihi..


nu när ja satt o bloggade så kom jag på mig själv att jag inte hade glasögonen på mig.. glömmer jämt och får skylla mig själv med huvudvärken..



ni som inte har testat paddla kajak, ni borde göra de :D

Åååååh vilken dag.. är helt slut i armarna hihi.. Dagen började med idrott med samarbetsövningar och en lek, kul vare tyckte jag! :) Sen vare dags att paddla kajak! Fyfan vad kul de var :D hihi.. svårt till en början och jobbigt plus att de spöregna så vi hade inte ens tur med vädret :c man fick inte ha skor på sig i kajaken för att de kunde bli blött, fötterna var de ända torra på mig :c och ett minne till för livet blev att jag lotta ahline och hanna höll varann i händerna och tillslut hoppade vi i svartån vattnet från bryggan, jävlar vad kallt och de var inte kul att sitta på bussen hem sen kan ja lova :c
vattnet i svartån är inte fräscht :c



dom två första bilderna är från min dåliga mobil kamera och sista bilden är från ahlines blogg som ni ser! :)



:)

Sitter och äter mina 2 köttbullsmackor, en yoghurt och dricker lite juice så man blir mätt i magen och kan orka med dagen! :) Ska bara borsta tänderna snart och sedan packa väskan så jag kan gå och möta elvira :) Ha en bra dag!

Godmorgon! :)

Godmorgon allesammans! kul att man vaknade nästan 2 timmar innan man skulle gå upp, haha det var inte så kul! men låg iaf i sängen och halv sov innan klockan ringde. Såg nyss ut som de regnade och jag får hoppas på att det inte regnar under dagen idag! Snart ska jag till skolan för att ha idrott och sedan till slussen och paddla kajak och sådant skoj :) Önska mig lycka till!


mjukis, uppsatt håt , mascara och ögonbrynspenna! ja.. så se man ut inför utedagen.



22.30 söndag kväll

sitter i lägenheten helt själv och är lite små hungrig men vill inte äta såhär dags på kvällskvisten. hmm.. funderar på att göra mig i ordning och ta o lägga mig kanske!?!?! börjar skolan 09.35 imorgon med lite idrott och sedan en ute dag med kajak och sådant! får se hur den dagen blir! och mamma kommer imorgon kväll :'D hihihi.. mammagris♥




dag 4 – mina mål/drömmar/önskningar.

Hmm... för de första så är mitt mål att gå klart skolan , skaffa jobb och bilda en underbar familj! Drömmar?... hmm.. vet faktiskt inte vad jag har för dröm.. vill väl ha ett så bra jobb inom spa som möjligt men då måste jag bara kämpa mig upp! hihi.. men jag önskar verkligen att kopparberg slutar snacka massa jävla skit! om dom bara hade ett eget liv att prata om :) (menar inte alla, menar dom som snackar.. ;s) Och jag önskar alla mina närmaste det bästa! Vet faktiskt inte vad jag ska prata om i detta när jag inte har så mkt inne i huvudet mitt.. hihi.





Långt inlägg...

Förlåt att jag inte bloggat sen i fredags men när jag kom hem från skolan så var jag hemma med mamma, syrran och peter. Sen gick ja ut o mötte elvira sötnos och direkt efter de så gick jag till resecentrum och mötte mitt hjärta. Vi åkte bussen hem till mig och slappade en bra stund på kvällen innan vi åkte till violeta o satt vid henne och pratade massa och hade de skoj :) när vi kom hem på natten så la vi oss o sov. Vi vaknade nästa morgon halv 2 på dagen, vi gjorde ingenting verkligen förutom att vi gick upp på stan och köpte lite mat så vi lagade en wook SKIT GOTT :D en var de arn på tvn som vi satt o kollade på o hade de mys :) När vi vaknade upp idag av alarmet kl 10 så gjorde vi oss iornong och åkte till IKEA och affärer som finns där ute :) både ja o freddie fick med oss saker hem. Aja, nu har han åkt hem och jag sitter o kollar på tv.
Mååååste bara säga oxå att mitt hjärta hade med sig en sak han hade köpt till mig :* en jätte skön o fin jacka :* ♥

haha, jag o freddie har ätit naturgodis hela helgen och vissa av hans favorit nötter var tomma och han blev så arg ^^ hihi, så han ville att jag skulle ta kort o lägga upp de här ^^



skolan och gör?

Kom lite försent i morse för gick lite fel men de är som de är, de var inte så många minuter.. aja, är fortfarande i skolan och gör ingenting.. vi har typ inte gjort någonting speciellt idag overhuvudtaget.. men de är fredag och försöker hålla humöret uppe ändå! :) Får se om hjärtat mitt hinner med halv 3 bussen hit till mig! då blir jag glad hihi..

över ett år gammal bil.. hihi
men älskar dig lika mycket då som nu!




Måste dra nu!

Hinner nog blogga en snabbis, ska gå om några minuter och måste äta frukost nu! Fredag är de idag och sista chilliga dagen i skolan. Älsklingen kommer hit ikväll! får se vad vi hittar på för skoj :) aja, men måste dra! tror jag kommer hem kl 2!


svarta jeans från HM, tröjan från MQ osv osv..



every day is filled with hope

Har kollat på parlamentet med mamma och pappa med lite popcorn o gott, hihi :) sen har jag bara legat i sängen och kollat igenom min blogg lite sådär random.. lyssnade på låtarna ja lagt upp osv. mysigt iaf. :) ska snart tvätta bort sminket och göra mig klar inför natten!




dag 3 – innehållet i min väska.

lite ointressant kanske men men..hihi
Just idag hade jag i min väska
♥plånbok
♥marieberg pressentkort
♥glasögon
♥busstabell
♥papper till skolan
♥hörlurar
♥loka flaska
♥parfym
♥paraply




trevlig torsdagskväll!

Nu är jag hemma igen efter en stund på stan med Elvira med fika och massa prat! Mys vare allt :)) Åt kött, potatis, sås och grönsaker när jag kom hema oxå, hihi gott! Mamma och pappa håller just nu på att försöka göra hål i denna helvetes vägg här i lägenheten så vi hår upp en spegel och sedan min hylla jag ska ha ovanför sängen :)) hihi!


snyggaste bilden på elvis :* hhi'



Dagen, kanot blev de idag, inte kajak.

Jag överlevde dagen! hihi.. den började dåligt eftersom bussjäveln åkte förbi mig bara för den var överfull.. så gick en jävla omväg och visste inte nå vart jag skulle.. bra jag är, tillslut såg jag en skylt de stod "risbergska skolan 1.2" då visste jag iaf vilket håll jag skulle åt.. men sen såg jag att en busshållsplats som bussen skulle vara på om 2 min så stod o väntade på den och de var en jävla tur att jag gjorde hihi! jag kom iaf fram efter att en lärare fick möta mig! Så när jag kom till min underbara klass så började vi paddla kanot! (sa ju kajak men tog fel dag.. hihi) sen lekar med SPA11 så vi fick lära känna dom oxå :)

Så nu sitter jag hemma i lägenheten helt själv och har precis duschat och gjort mig lite i ordning! Kanske blir ut med elvira på en fika senare! hihi, skojsigt♥






Hoppas man överlever dagen, hihi.. :)

Godmorgon på er alla! Hoppas ni har sovit gott för de har inte jag.. :) Hihi, svårt att sova utan min älskling ju o; buuuuhuu.. Aja, vaknade av ett sms av Elvira, stackaren är sjuk så jag tar bussen till hästhagen idag elr vart vi skulle :) hihi. så ska gå om 10 minuter upp till konserthustet och kliva på där ist för resecentrum! Får se vad dagen har att erbjuda idag då! Ha en underbar torsdag alla, så hörs vi på eftermiddagen :)

bekväma mjukis kläder, uppsatt hår, mascara&ögonbrynspenna!


never give up ~ ♥

Ska nog ta o stänga ner datan och försöka sova inatt med! hihi.. ligger just nu i sängen helt klar inför natten och skriver lite med hjärtat mitt om helgen :)) tror på att helgen kommer bli toppen! :D hihi. mys. Aja, imorgon blir de paddla kajak(stava...) och massa andra saker, hoppas på att vädret är på våran sida :O Men nu ska ja ringa hjärtat mitt o säga godnatt! ♥

TVmys

Kollat klart på fångarna på fortet nu med päronen! hihi, så nu är de palamentet och sånt tycker jag är skit kul ;D Kollar oxå på vilka filmer som går på fredag på bio! Älsklingen min ville att vi skulle vara här o ha de mys på en bio :* ♥





Onsdag kväll. Lillördag ju

Blev inte stan med mamma! Blev att åka bil med mamma och pappa till Bauhouse och Chilli för att göra lite ärenden! :) TUR att jag o mamma inte gick på stan iaf.. det började ju regna som det gjort varje gång när vi är uppe på stan.. Tror inte det är menat att jag o mamma ska upp på stan.. haha. Sen köpte vi med lite mat hem från en pizzeria så nu är jag mätt och belåten! Chilla framför tv nu då med föräldrarna mina ♥





just nu.. 16.08

Sitter i min sköna rosa morgonrock med en kopp kaffe och en liten choklad bit :) Medans man fryser som fan och ska snart gå ut med mammsen på stan och handla, får nog ta på mig extra kläder då så man håller värmen i denna kyla!




dag 2 – en person jag vill träffa just nu







+
Underbart folk i Finland
Ewe H-F
Linn A

dagen och svar på en kommentar!

Nu har jag kommit hem från skolan igen och tyckte de var onödigt att vara i skolan 08.10 när vi bara satt och kollade buss tider osv.. ;s Fick typ stå 20-30 minuter på järntorget och vänta på bussen med alla SPA10 & SPA09 sen när vi kom fram till relax massage och spa som vi skulle till på ett studiebesök. Det var skit mysigt där inne! :) När vi kom till matsalen halv 1 - 1 tiden, fick vi äta matlådor.. haha. Tillslut gick vi till en park och fick säga våra namn för läraren osv.. så nu sitter jag hemma o kollar på vänner!


SVAR: ååååh taack Mari :* hihihi snygging <3



Dunkar Jay Smith med en hungrig mage

Godmorgon Godmorgon! Gav precis upp mitt försök med att krusa håret.. Har världens sämsta , så kanske dags att skaffa en ny!? ;s .. blev plattat hår ist.. Så nu sitter man helt klar förutom att man har en tom mage.. så ska käka lite och sedan dra!






det behövs två personer för att bli ett

nej nu tror jag att jag tar och stänger ner datorn, tar av mig glajjorna, lägger mig ordentligt och försöker ringa hjärtat och sedan sova! uppstigning kvart i 7 imorgon! Gå till skolan med stoooora tjejen som fyller 18 imorgon hihi!


dag 1 - en bild på mig + 10 fakta om mig.

  • är en tjej på 17 vårar, brunett, blåa ögon, 158cm lång osv..
  • hatar personer som ljuger för att få uppmärksamhet & överdriver om allt
  • Har en underbar kille som ja haft i 2 år vid namn Freddie! ♥
  • Har blivit en liten mammasflicka..
  • just upptäckt att mitt temprament är värre än vad jag trott
  • hatar att vara ensam
  • gillar att vara i skolan p.g.a alla underbara flickor som finns där + älskar linjen!
  • är jävligt envis, känlig och ska alltid få som jag vill... (har med barndomen att göra.. försöker minska..)
  • älskar att vara i underbara Thailand & Finland ♥
  • är både en fest tjej och en hemma mys tjej :)

 


 

får bli en bild från "modell för en dag"

 


Blir en sån här nu då!

dag 1 - en bild på mig + 10 fakta om mig.

dag 2 – en person jag vill träffa just nu.

dag 3 – innehållet i min väska.

dag 4 – mina mål/drömmar/önskningar.

dag 5 – en låt som får mig att gråta.

dag 6 – typ av killar jag faller för.

dag 7 – vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.

dag 8 – en dålig vana jag önskar att jag inte hade.

dag 9 – bild på mig och min bästa vän.

dag 10 – en bild på mig idag och vad jag hade på mig.

dag 11 – någonting jag oroar mig för.

dag 12 – en bild på ett ställe jag vart på.

dag 13 – en bild på mig själv för ett år sen.

dag 14 – någonting jag ångrar.

dag 15 – min favorit årstid och varför.

dag 16 – en person jag vill byta liv med för en dag – och varför.

dag 17 – vad jag åt idag.

dag 18 – en bild på det jag köpte senast.

dag 19 – min favorit film.

dag 20 – en bild på mig med en annan hårfärg än den jag har nu.

dag 21 – min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.

dag 22 - någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.

dag 23 – mitt favoritprogram och varför.

dag 24 – min favorithögtid.


'

Te , frukt & mys framför TVn med mamma nu! ♥


Mitt nya schema då, hihi

Tisdagar och Torsdagar är chiiiiill ! hihi, men en kurs som saknas för mig, Turism, vet inte riktigt när jag ska ha den, måste gå till Åsa och fråga denna vecka hihi! Men detta kommer nog bli ett bra år men fattar inte varför dom har lagt engelska lektionen efter SPA lektionen på fredagar.. SUGER!






första skoldagen. hihi

Hejsan igen! Skoldagen var helt OKEJ :) Gick med Elvira till skolan och träffade alla sötisar i klassrummet! Vi hade fått en ny lärare för Frida hade slutat hon med... Gud.. Känns som en helt ny skola eftersom alla lärare är typ nya.. hehe men de går bra ändå! På förmiddagen var de bara information oså, lunch efter de och på eftermiddagen var de vi och SPA09 som var i samma klassrum och blev indelade i olika grupper och gjorde massa uppdrag på stan! LÖKIGT blev de.. Aja, efter skolan kom mamma och syrran o hämtade mig så skjutsade vi henne till Karlstad och nu är jag hemma igen!





skolan nudå! :))

Nu är jag klar, jag ska bara ta en kopp kaffe en macka och borsta tänderna ! Sen drar jag på mig conversen och sedan drar mot elvira så vi kan gå till skolan! hih.. Hoppas på en toppen dag :D Ska bliiii så jävla kul att träffa alla igen :*



bjuuur!
Dagens!


Skola imorgon, blir nog lite sömn för mig nu!

Nu ligger man i sängen och funderar på att skicka ett godnatt sms eller ringa och säga godnatt till hjärtat mitt.. jaa valet är svårt i sådant tillfälle! Ska nog ta o lägga undan datan och få lite sömn så man orkar med hela skoldagen imorgon! OCH som tur är så har man världens bästa granne vid namn Elvira hihi :)) blev asa glad när jag fick en underbar vän som granne :') hih. SKOLA IMORGON♥

asso är de bara jag som blir och tänka tillbaka till dom första skoldagarna på plus? Det var fan kul och blir avis på dom nya 1orna o; hihi..



21.00

Dagotto är på TV idag igen som jag sitter och kollar på mätt och belåten! F*n vad gott de var med tacos (a) hihi. Tur att dagotto var på 4an för vi har inte fått comhem kortet än så vi har typ bara 1 2 och 4 hahahha.. aja, de skulle komma denna vecka iaf :))

haha




Måndag, sista dagen på sommarlovet!

ÖREBRO och har hållit på hela dagen lång idag oxå! Så nu har jag börjat plocka in saker i garderoben så.. vi har vart på chilli, jysk oså idag med! Jenny sover kvar inatt och imorgon efter skolan åker vi till karlstad och lämnar av henne. Mormor och Morfar är oxå kvar och snart blir de tacos! MUMMMMMMA! aja, nog med de!


lite bilder på garderoben, allt är inte i plockat men de går frammåt! plus gardinerna



Nej nu blir de sätta på sig nattmössan och sova! hihii...

sitter i min ensamhet och hör regnet smattra på fönsterrutan precis bredvid mig, lite mysigt faktiskt. men hade vart mysigare med hjärtat bredvid mig.. TVn är avstängd , mamma har gått och lagt sig och pappa ligger längst ner och kolla på TV.. ska nog ta o lägga mig snart jag med, har ingenting att göra och ska upp imorgon vid kl 8 för att åka in till Örebro som sagt! Får se om jag kan få tag på hjärtat snart via mobilen så man kan säga godnatt till honom oxå!

världens bästa :*
älskar er ♥




där jag hör hemma, med dig, hos er.

sitter fortfarande på övervåningen i en skit skön fotölj vi har här uppe.. kollar lite på tv men ändå inte och har precis duschat! sitter oxå o är lite smått irreterad på lite allt möjligt och måste ta något att dricka NU! det vattnas i munnen o; hhaaa... nej nu ska jag sluta att vara negativ hela tiden o; Skolan är ju snart :D hihi. Imorgon blir de som sagt örebro, syrran , mormor och morfar kommer oxå upp! hihi.

finns inte ord till hur mycket jag vill tillbaka!




Söndag kväll, en tråkig sådan

Nu har hjärtat åkt till hällefors för han börjar ju skolan imorgon, så får önska honom lycka till :* hihi. Så nu sitter man ensam på övervåningen, mamma är en våning under mig och pappa är längst ner och glor på tv. Så inte är någon av oss sociala o; Den tecknade robin hood är på tv och har de på och har skit tråkigt. haha.

OCH GRATTIS TILL SÖTA JESSICA PÅ 15årsdagen! :* ♥



Söndag nu då!

Förlåt för att jag inte bloggat i helgen men som sagt det har vart helg och jag har vart upptagen :)) Så nu håller jag på att packa för fullt men tog en blogg pause nu hihi.. Älsklingen klipper gräset nu innan de skulle bli regn till kvällen. Imorgon åker jag o mamma till Örebro! Börjar skolan på tisdag och längtar faktiskt :D Har lite ont i ryggen oxå *blink blink* .. Aja, nu ska jag fortsätta packa och sedan packa älsklingens saker och vara en gullig flickvän ihihih.






Mysig fredag kväll!

Godkväll på er! en regnig freda kväll är de vad de är just nu.. jag och mamma har vart på IKEA och sånt idag och vid 3 tiden kom älsklingen och hämtade mig så var vi på Marieberg några timmar och vi shoppade lite, men som sagt så var de hjärtat mitt som skulle shoppa så jag handlade bara 3 ringar! Och för hjärtat blev de ett par SKIT SNYGGA jeans , en tröja, en skjorta, 3 st kallingar, ett skärp och så blev jag bjuden på mat :* Gullig pöjk jag har :* ♥ Mamma och pappa kom och hämtade oss sen, vi fixade lite med lägenheten och sedan var vi ute och åt på effesos :D älska! Jag tog en plankstek med oxfilé (a) asssssagott! så nu sitter vi i lägenheten och kollar på film och myser! imorgon blire ställdalen.


@google
Plankstek♥


nudlar och kyckling inne på marieberg :D




funderar på att byta header..

Godmorgon godmorgon alla glada och pigga. klockan är halv 9 och jag ska gå och äta frukost med mamma nu, hihihi. Jag sov faktiskt bra för att vara första gången i lägenheten :* så de var väl bra! haha.. idag blir de åka till IKEA och sånt som jag redan sagt så måste släppa datan nu en stund så jag kan göra mig klar! pusshej.




brist på rubrik nudå!

Jag och mitt hjärta sitter och kollar på kläder till varann på internet, hihi söta vi är. vet inte vad man ska göra en sådan torsdagskväll rund 23.. imorgon blir de ju gå upp mellan 8 halv 9 och sedan åka till IKEA och runt omkring andra affärer som vanlig. Plus att min älskling kommer imorgon och han ska shoppa lite så han vill ha lite hjälp :* nog att han är jävligt bra på klädval men de är alltid kul att ha någon vid sig ju! :D pusssss♥

hiihihi, söta
älskar dig hjärtat ♥



tar bild repris med favoriten! :*
min snygging!


AVSLÖJAR HEMLISEN!

Blev idag iaf! eftersom jag träffade min älskling och jag ville att han skulle se först så kan jag avslöja nu då! :* Hihi.. ingen stor grej men som sagt ville att hjärtat skulle se först och inte på bloggen bara :)) Hade inte sagt ett ord till honom om de! Hahhaha. så han blev nog lite överaskad och glad :*


Dålig cam bild men men! håret är borta nu efter att ha haft de i över ett halv år! Men man har fått lite längre ändå (a)
hihi. rätt skänt ändå! så nu ska de växa ut och får se vad som händer!



sover i öret inatt och fortsätter imorgon!

klockan är strax efter 9 och jag och mamma ska sova i våran lägenhet för första gången idag! Det finns inte mycket saker men de finns plats att sova och så! vi har fått upp TVn idag men den är inte inkoplad! har fixat halva min garderob med inredningen, jag och mamma var uppe på stan oxå och köpte smått och gått! och så hämtade vi sängen i hällefors som mamma och pappa ska ha, träffade min älskling under tiden ♥ nu ska jag o mamma dricka te ♥

lite små bilder ni får nöja er med så länge ^.^




Godmorgon , örebro nu. Få se när jag hittar till en dator igen! puss

sitter och håller på att göra mig iordning och klockan är 8. så ska bara sätta upp håret och ta på mig en tröja så är jag klar! Snart blir de åka in till örebro och får se hur långt vi kommer med lägenheten idag då. Hörs senare. pusssss






Godnatt sötisar ♥

aja skit samma. hahah, ingen fattar. Nu har man iaf sköljt ur håret och de blev ganska mörkt men eftersom de är toning så blir de lite ljusare ganska snabbt! Så nu skiter jag i datan och allt sånt här och går o lägger mig! Uppstigning halv 8 imorgon, så man hinner blogga oxå hihi. Åker ca halv 9 med mamma in till örebro igen! Jävlar vad de blir att åka hela tiden.. det är 18 mil om dagen + åkandes till alla affärer hela dagarna oxå... aja. Godnatt på er godingar!






'






Dream ~ ♥

Nu är jag hemma igen! Så sitter med färg i håret och funderar på vilken dag jag ska avslöja min lilla hemlis jag gjorde idag, hmm.. kanske blir imorgon elr på fredag ;) Aja... idag så fick vi upp hela stommen och skjutdörrarna till mig garderob så blir att plocka med innehåller imorgon.. och så fick vi upp hallbyrån + att vi köpte en TV idag vi ska hämta imorgon. Så allt går frammåt men det är inte klart på långa vägar. plus att vi ska hämta en säng imorgon till mamma och pappa så får se om jag hinner säga hej till min älskling då :)) ♥

haha.





thihi, nyfiken ? :)

Nu när detta inlägg kommer upp på min lilla blogg så är jag och gör min lilla hemlis :)) hihi. kommer bli nervöst men kommer nog klara av de oxå! :) hihi, vi hörs senare! Hoppas de blev bra med dom här tidinläggen ♥





Provar ett tidinlägg!

Detta är ett tidinlägg som jag skrev igår kväll för att jag säkert inte skulle hinna blogga nu på morgonen. Så nu när detta inlägget kommit upp så sitter nog jag i bilen och kör ner till öret men mamsen bredvid mig, blir en lång dag idag med! men det finns en hemlighet med denna dag oxå :* Det får ni veta senare hihi..

denna bild kan man ta lite i hemlis sammanhanget, ihih
Saknar mina änglar ! ♥




hoppas jag kan somna utan dina kärleksfulla armar runt om mig

nej nu blir de godnatt! Har gjort två tidinställda inlägg tills imorgon så de är bara att kika in lite då och då under dagen :) hoppas ni nöjer er med dom :)) Aja, imorgon blir de en lång dag så måste nog ta och lägga mig så jag orkar med morgon dagen :)


thihi en söt godnatt puss i repris! ♥



Vet inte varför, men här får ni en låt som jag har bra minnen med



minnen ♥



mkt åkande till Örebro.

Nu är jag hemma och har vart ett tag, vi plockade in massa saker i huset som vi inte ska ha i lägenheten. Så nu har man lagt sig i sängen , borstat tänderna, flätat håret, tvätta bort sminket och rengört ansiktet oså..

blir nog dra på sig nattmössan snart och hoppas på att John Blund kommer snart så man får lite sömn. Imorgon blir de uppstigning innan 7 så man hinner duscha och sedan åka till örebro igen! får se om vi får ihop min garderob imorgon o;




Påväg hem, 21.21

Nu sitter jag med datan i knät i bilen påväg hem från örebro! Blev en jävligt lång heldag i öret. Mitt rum blev iaf färdig tapeserat och TVbänken monterade jag och mamma upp helt. Sen nu i slutet blev de att handla på chilli, clas olsons och Coop. så nu har vi lite mer onödiga saker inhanlade hihi..








Ett litet inlägg emellan allt arbete.

Nu sitter jag i den nya lägenheten och precis ätit upp en grillad kyckling med mormor morfar och mamma :) NU ÄR MIN GAMLA LÄGENHET BORTA FRÅN MITT LIV FÖR GOTT! :D Morfar håller på att tapesera mitt rum och det blir super :* Kommer upp bilder allt eftersom :) Hihi. aja nu ska jag plocka bort tallriken och så ska jag och mamma montera upp TVbänken :))


hejdå fula tapeter ♥




Godmorgon allesammans!

Godmorgon världen! Gick upp kl 7 efter en halv timmes snoozning.. hihi. Är absolut inte pigg och allert.. men det får gå ändå! Får se om det är jag som kör till Örebro eller om de är mamma. Mycket plock idag oxå och vi får se om vi oxå sover kvar i lägenheten på något vis, för vi ska vara där imorgon oxå. Men då tar jag med mig datan! Hörs sen♥

en svartklädd arbetsvillig sofia..




Freddie Gunnarsson ♥

Måste påpeka att jag har den bästa killen som finns :* Så jävla sjukt underbar! Ligger i sängen och skriver med mitt hjärta, har ett stort smile på läpparna och mitt hjärta värmer :')♥ så nu kan jag nog somna gott, drömma sött och fortsätta ha en bra dag imorgon ♥





du är underbar, jag älskar dig av hela mitt hjärta ♥




Man vet vilka man ska älska & bry sig om här i livet♥

snart är klockan 11 och jag funderar på att göra mig iordning och ta och lägga mig i sängen och kolla på lite bilder på datan som man kanske ska ta o lägga upp på facebook. Imorogn blir de uppstigning 7-halv 8 för vi måste vara inne i örebro imorgon oxå och fixa, fast de är kul ju :)) hihi. puss på er som förtjänar de





Kommer inte sakna denna lägenhet :)











Hemma igen

Nu är jag hemma igen efter en LÅNG dag i Örebro. Packat ihop nästan allting i min gamla lägenhet. både kastat, gett till myrorna och tagit med till den nya så det har vart fullt upp! Så mamma pappa och jag var på IKEA idag och handlade en garderob till mig, en hallbyrå och en TVbänk och självklart smått och plock! Så nu är jag helt slut i kroppen plus att jag körde hem i spöregn.. aja. Det BÄSTA idag var iaf när mamma hade ställt bilen utanför min gamla lägenhet, så hade hon ställt bilen framför en restaurang så hade en jävla blatte satt en lapp på våran bil, ni ska få se bild ;D HAHHAHA


HAHAHHAHAHAHAH söt,



Kan kopparberg bara dö..

Åååh vad jag älskar alla sanna rykten som finns i denna skit håla ♥♥♥♥♥♥♥ hahahahahhhahahhahahhah elr ?!?!?! Aja, om folk vill snacka så får dom väl göra de, vi vet iaf vad som är sant o inte. Om ni inte har ett bättre samtalsämne så visst.. ni har inget liv isf ;s
detta inlägg förtjänar ingen bild :)




8.27!

Nu är man uppe ur sängen och satt upp håret, sminkat sig lite och satt på sig sin mysiga blåa mjukisdress :) Man kan nästan tro att jag ska börja skolan idag men NEJ de ska jag inte ;) Börjar näääästa tisdag! den 23! :D Thihi, aja ska ner och äta lite frukost så man orkar bära, plocka och välja nya saker idag då! :)





puss och godnatt , ♥

Har tvättat bort sminket, borstat tänderna, flätat håret och lagt mig i sängen! Kollar runt på facebook och lyssnar på Joels asgrymmmma nya låt medans jag saknar min älskling så de bara skriker om de! Ska lägga undan datan efter detta så jag kommer upp strax innan kl 8 imorgon.. köra till örebro blire ju! Puss och godnatt ♥

eftersom jag inte kan ge hjärtat en äkta godnatt puss så får de bli en här :* ♥



hahahha älskar dagotto! :D

Kollar på snålvatten och jäkelskap med bästa mamma och pappa :D Hahahhahahahah fyfan vad det är underbart bra :D Älskar dagotto! Så nu är det dom där jävla nyheterna som håller på en kvart + 5 minuters reklam.. hatar 4an -.-" .. aja efter de är slut skriver jag nog godnatt för ska upp halv 8 8 imorgon! Blir en jobbig men rolig dag imorgon :D


hhahahah älsssssska!




Nu blire plockning!

Nej nu ska jag och mamma packa ut flyttsaker i bilen så vi har de mesta klart tills imorgon! :D Kommer bli en vecka med mycket plock och letanden. Sista veckan på sommarlovet oxå, fan vad fort de gick men jävlar vad jag saknar klassen :* ♥

en gammal bild från några brudar! Elin är även med ♥





och så var jag tvngen att lägga upp lilla ella som sover så gott på lektioner :*





1 år ! ♥

Jaha nu är de söndag kväll och älsklingen åkte precis till hällefors med sin pappa :) Har inte bloggat idag heller, men har vart en riktig slapp söndag :D Vi vaknade och slappade ett tag, vid 1 tiden gick vi ut med queene en lång stund, vi gick till parken och pratade med Jocke o Kim oxå :) Sen tillbaka till hjärata , hem till mig kl halv 5 för vi skulle äta oxfilé med hemmagjord potatisgratäng med sallad och sås :* och god dricka till de ;* hihi.. mamma och pappa har 1år i bröllop idag, grattis till dom ♥

bilden från bröllops dagen ♥




En dag med mitt ♥

Sorry för dålig uppdatering men jag har haft en toppen dag! :D Jag och hjärtat vaknade vid halv 11, vi gjorde oss iordning och sen åkte vi hem till mig för att pappas Kusin från USA kom och hälsade på och hennes mamma och pappa oxå. Så jenny o peter kom oxå till oss :) Blev 2 goda pajer oså. Sen körde jag hem till hjärtat, han var nog lite rädd i baksätet ;D Hehhe nejdå :)) Aja, sen vid halv 8 så skjutsade Freddies pappa ner oss på byn för Freddie skulle bjuda mig på restaurang , jätte god mat verkling :* så de blev fläskfilé med potatisgratäng , sås och sallad :)) Kaffe och kaka efter de och massa mys o prat där inne, de var toppen! ♥ Så nu sitter jag och hjärtat hemma vid han och har de mys! :)) ♥



en bild som hjärtat har på datan , från Thailand 2010-2011 ♥



Att man gjorde ett sånt stort misstag.. förlåt mig.

Nu har jag kört bil, hämtat mina tapeter, duschat, ätit god mat med mamma och pappa, så nu blir de sminka och fixa till håret :) Mitt hjärta kommer hit snart, vi får se vad de blir för skoj ikväll då! :)






16.47 fredag!

nu har man rensat bland ALLA kläder man hade i huset.. blev mycket slängt och mycket som vi ger till myrorna. Aja, så nu ska jag ta och köra lite bil med mamma, sen duschen!





Kolla vad jag hittade för gammal söt tröja ^.^

Thihih, har gjort den på lekis eller något tror jag :) Hihi söt.






Nu blire:

Nu blir de dunka musik och stada ut ALLA gamla kläder och sånt jag inte vill ha längre!
Dunkar jessicas spotify lista :* hihii, fick nyss en kommentar av henne och Jessica, jag saknar dig med!! :( <3


bild från bilresan från umeå o hem.. inte lätt att få så mycket bra bilder när man har en pappa som kör som en galning :O ;D




Freedag idag ju! :D

Gick upp strax efter 9 och åkte till farfar strax efter halv 10 städade hos han och pratade mycket, var där ca 1 och en halv timme :) Så nu är man lite rikare och har en godis bit till ikväll ;D haha.. Aja, ska väl ta o hoppa in i duschen snart så man blir fräsh till denna fredag! Pussssssssss ♥

Om man kollar riktigt noga så är alla tre med :* ♥




come to me and stay forever

Får massa gulliga kommentarer hela tiden av änglarna , saknar dom bara mer&mer :(
Har nyss kollat på någon film med mamma och pappa, någon svensk som gick på tv.. missade första halv timmen men w/e :) Aja, tror jag ska ta och göra mig i ordning o sova lite.. ska upp mellan 9 halv 10 , ska till farfar o städa på förmiddagen. Så godnatt sötisar!

zznöggaa-a♥




random

vafan ska man göra en torsdagskväll som denna.. sitter o kollar på bilderna från finland och saknar min änglar så de svider! Jag mååååååååååste åka till jul! För kommer nog inte följa med till Thailand. Mamma o Pappa vill de men jag vette fan.. :/ Satsar nog på att jag o hjärtat åker till finland tsm :) Aja, ska väl plocka saker med orkar inte..

en bild från utsikten från scandic hotell i umeå :)



Torsdag 18.02

Nu är jag hemma igen! Det gick bra att övningsköra och vi hittade lite smått o plock, de mesta köper vi på måndag elr tisdag när vi fått nyckeln till lägenheten :) Så de blir nog toppen! :D Aja, nu ska jag åka iväg en sväng o hämta två saker hos Jocke som jag hade glömt för ett tag sen ^.^




Örebro nu då!

Godmorogn solstrålar, här skiner solen och klockan är 9 på morgonen, ska ner och äta frukost sen sätter jag mig o kör in till Örebro med masen bredvid :) Vi ska kolla på väldigt mycket idag och får se vad vi får med oss hem! Vet inte när ja kommer hem ikväll med uppdaterar då! :)






Goodnight! :)

jaha.. nu blir de nattmössan för mig.. ska upp 8 imorgon!.. mamma & jag åker in till örebro imorgon igen för att kolla på andra möbler osv. Kommer bli många nya saker till mitt nya rum. SPÄNNANDE! :D


Inte kunnat bloggat förns nu...

Sorry för dålig bloggning men har inte haft tillgång till data :) Igår när jag skulle åka med bussen till hällefors så missade jag såklaaaaaart den precis! men som tur var har vi en snäll granne som skulle till hällefors vid 4-5 tiden ist! så åkte med dom. När ja kom till Hällefors så var ja med violeta o iza en liten stund o sendan gick ja till hjärtat ♥ vi gick hem till mormor o morfar efter ett tag o sen var vi där hela kvällen :)) Spelade ett tom o jerry spel som ja spelade när ja var liten :D haha . Aja, imorse gick hjärtat vid 8 och jag åkte med bussen till Örebro kl 10! Var framme halv 12 tiden.. gick till lägenheten och mötte upp mamma, vi var där i ca 3 timmar och plockade som fan.. Sen till IKEA! Vi var nog där i 4-5 timmar o köpte inte mkt.. men vi kollade på väldigt mycket eftersom ja ska ha ny garderob till nya lägenheten :) Blev nöjd på den ja valde, men vi har inte köpt den än :)) Aja, nu har ja bara vart hemma o kollat på gardiner osv i jotex katalogen med mamma.

Love u ♥




14.01 tiiiisdag..

Godmorgon godmorgon kan jag nog inte påstå att de är just nu.. Men jag gick upp vid kl 10 duschade o klädde på mig, jag övningskörde till byn så ja o mamma kunde kolla på tapeter till mitt nya rum i örebro, så valde tillslut.. Sen åkte vi till konstmästargatan och tog en varsin dagens, ica efter de och till slut körde jag hem igen med mamma bredvid mig. så nu ska jag fixa till mig lite sen ta bussen in till hällefors o vara lite med violeta och sedan blir de att ja o hjärtat sover vid mormor & morfar .






I'm home..

Jaha nu har man åkt nästan 70 mil i bil idag för att komma hem.. riktig lång bil resa var de allt.. Och jag saknar mina änglar så jävla mycket och fick tårar i ögonen utav deras kommentarer här på bloggen... :( fan vad tråkigt de var att åka där ifrån.. men hoppas på att komma tillbaka till jul och ha med mig mitt hjärta då♥
Men hotellet i Umeå var skit fint, jag bodde på högsta våningen med utsikt över havsviken där så ;) Frukosten var skit bra och jag o mamma var ute o shoppade ett tag på förmiddagen medans pappa var o jobbade, så blev en tröja från MQ, en stickad tröja från HM och så köpte mamma en höst jacka och torr shampoo till mig :)) men nu är jag iaf hemma och imorgon får ja se vad som händer!


My angels ♥





åker hem idag...

Godmorgon godmorgon... idag åker jag mamma och pappa här ifrån buhuuu... Fan vad trist de ska bli att åka..  fan.. Aja, det var rolig kväll igår iaf hehe :) Så nu är ja o krisso lite trötter , men vi väntar på att mari ska vakna så vi kan vara dom sista timmarna nu då . ♥ Kommer nog inte kunna blogga på ett tag. Vi åker härifrån kl 4 finsk tid. Åker över med båten till Umeå, sover på hotell där. Imorgon shoppar jag o mamma lite medans pappa är o jobbar.. sen åker vi hemåt vid lunch tiden och de är en jävla lång bit hem!...


Kommer sakna er så grymt! Och alla andra oxå!
:( ♥




Lööööööördag kväll! :)

Nu är de kvällen och jag krisso mari o elin sitter hemma vid Krisso och vi har precis ätit gott gott :)) Vi sitter och väntar på kasse så vi kan fara ut sista kvällen jag är här, vi får se vart vi hamnar :)) Blev mina höga jeans och en tröja från krisso med lockigt hår :) Ajaaaa ha en braaa kväll :D




14.37 finsk tiiiiiid :)

Nu drar jag Krisso mamma pappa och krissos föräldrar till Maris :) Mi är oxå där med Tessa o Matias :) Och tror att Malena skulle komma dit idag oxå :)) Aja, men nu ska vi dra! Hörs senare :)


Mi är så himla sööt :))




Goooodmorning sunbeam ♥

Igår var de som sagt fredag! Hände inge speciellt precis. Vi åkte ju till Mari, allihopa och åt där o hade de mysmys! Senare åkte vi till byn, var inge specillet med det heller :) men de var skönt att sitta med Krisso Mari Linn Jessica o Jenni & ta de lugnt o snacka lite :)) Aja. När ja o Krisso kom hem så satte vi på en film o sedan sov så gott! Vi vaknade mellan 11-12 (klockan är 1 nu) så har inte hunnit gjort mig i ordning, Krisso satte på gossip gilr nu så jag ska väl ta o klä på mig snart! Och får se när mari vaknar :D




Älskar er :* ♥





Här igen efter en lång och regnig dag!

nu är vi äntligen hemma vid Krisso igen så man fick duscha o bli fräch! Vi åkte mellan halv 11 - 11 och krisso följde med så jag var inte ensam med mamma o pappa :)) Vi åkte o hälsade på några utav morfars syskon i sommarstugan vi har här. Blev mat o fika. Blev sen att åka vidare till Tors lägenhet o kolla för han flyttade in där för snart 2 år sen, Tor är morfars bror som inte kan prata , Han fick något i hjärnan för flera år sedan så han blev stum :/ Efter de så åkte vi till mammas kusin o hans familj, han har en dotter som är min småkusin, Erika, vi fikade där oså.. Men nu har vi iaf kommit hem o ska göra oss iordning för denna fredagen! Får se vad som händer efter vi har vart nere vid Mari o ätit :))







Drar till morfars släkt , ses senare!

Godmorgon alla glada o pigga. Här är klockan strax efter 10 och jag är INTE pigg.. :/ har klätt på mig , sminkat mig o satt upp håret så nu måste ja o Krisso gå o äta frukost ! Jag mamma o pappa drar till Kroonoby halv 11 och träffar på morfars 2 bröder m. familj. (jag är nu vid släkten på mormors sida) Aja, här är de skit väder men de ska inte få hindra att de blir en braaaa fredag! :)) Ses i eftermiddag/kväll!


Mamma&Pappa ♥




00.50 blir nattmössan nu :)

Nu har vi fikat , ätit , pratat och kollat på massa saker :)) Mamma o pappa kom vid 20 i 8 tiden , Mamma, pappa Mari, Kasse , Maris föräldrar, Lotta , Toffi, ja , krisso , krissos föräldrar , ja alla vi var hemma vid krisso o gjorde allt ja skrev i början nu av inlägget :)) Så nu är man mätt i magen o slappar här vid datan med glajjorna på näsan! Blir att lägga sig snart, ska upp halv 10 för halv 11 åker ja mamma o pappa o träffar morfars bröder osv. aja pusshej!








19.23 , Torsdags kväll, brist på rubriker..

mamma o pappa kanske är här om 10-20 min , ååh lääängtar till att träffa dom :D Plus att dom åker i pappas nya BMW, men mamma har berättat att dom tycker han andra han hade innan var finare :( Men men, den bilden blir säkert bra ändå :)) Aja, jag tror inte ja krisso o mari stanna hemma hela kvällen idag, så får se vad vi åker ut på idag o vilka vi är med :))






18.17 snaaaart kommer mamma o pappa ♥

Nu har vi kommit hem från stan! Blev ett par jeans till mig och så köpte jag 2 saker till hjärtat :) Men de roligaste var att killarna köpte mer kläder än oss tjejer tsm :D hahah. Aja, nu sitter jag här o Krisso dammsuger för mamma och papap kommer hit om 1-2 timmar :DD Yeey, har saknat dom (a) ♥


jeansen jag köpte o så påsen som hjärtats saker ligger i, avslöjar inget än för han kanske kollar bloggen ;D



Stan nurå! 12.28

Godmorgon alla glada! Nu sitter jag här o är helt klar o samma med Krisso! :) Får se om Jens o Benjamin ringer snart så ska vi åka med dom till stan och Jenni följer med oxå :) Så får se om man hittar något skoj att köpa denna gång nu när man har fått lön, men inte ska jag göra över med så mycket pengar ändå (a)
Aja nu ska vi draaaaaaa,







22.22 , love you ♥

Nu sitter ja Krisso o Jenni hemma vid Krisso och funderar på vilken film vi ska kolla på :) Blir självklart popcorn till! :D Hihihihi.. Nu hör jag lite svagt på mitt vänstra öra att det blir "the ugly truth" :)) Så hejsvejs!







Lite random :)

Nu sitter ja o Krisso hemma vid Jessica , får se om Mari kommer hit snart :) Men Krisso har precis färgat jessicas hår så nu ska hon skölja ut de och vi får se vad som händer senare :D
ville bara göra ett inlägg så ni vet vart jag är :D


Fotade med Krisso, hihi ♥






Finns fler bilder som kanske kommer i efterhand någongång :))




3 augusti ♥

Nu drar ja o krisso ut med moppen o får se vart vi hamnar! våra systemisar följer självklart med! :D

12.33 onsdag, puss!

Godmorgon alla glada , fick ett gulligt sms så vaknade av det vid starx efter kl 9 :* Av mitt hjärtra, så har smsa lite med honom ett tag nu :* ♥ Men ja o Krisso gick upp vid 12 och åt frukost så nu är ja mätt i magen o krisso står i duschen medans ja bloggar lite :) Solen skiner men de blåser o är inte jätte varmt.. så vi får se vad vi gör idag :)






2.11 , gooodnight, looove♥

det är jävligt varmt nu i krissos rum så tror vi tar o ställer oss ute ett tag o tar med oss täcket så det oxå blir svalt! Sen blir de natti natti, ny dag imorgon(idag) hihi. den 3dje augusti nu♥





Barnfilmer ♥

Blev att ja o krisso kollade på Rapunzel (a) Hihihihi men barnfilmer är bättre när man är äldre, man skrattar och fattar mer :D Hahahha :D Men de kom mycket skratt från min o Krissos mun och lite tårar i slutet :* Men den var fan bra, :) Aja. Nu kollar krisso på gossipgirl (ovanliiiiigt..) ;) Och ja sitter här o kollar runt på saker som vanligt, o smsar med min älskling :* ♥





23.19 Tiiiisdags kväll :)

Idag var vi i jeppis med Mari Benita Krisso o Jessica, mari o hennes mamma skulle skriva på ett kontrakt till maris lägenhet och så for vi o handlade glass o hårfärg. Mari skulle färga håret :) Så när vi kom hem till Mari vid nio tiden så satte vi igång o färgade hennes hår mörkare! Blev braaaa :D
Men nu ska ja ta o tvätta bort sminket o göra mig i ordning, ja o krisso ska poppa popcorn o sätta på en film :D


snygg bild på mina älsklingar ♥




Nu drar vi, hejsvejs

Nu är ja o krisso klara o vi skulle åka till Jessica nu! Så vi får se vad vi hittar på där o får se när Mari kommer :D så måste dra nu och sätta på mig hjälmen så vi kan åkaaaa. Puss! :))






Tror ja vet vad ja ska göra med mitt hår nu när jag kommer hem! :D








Fikade lite med Krisso i solen :))

En liten bakelse som krissos mamma o pappa fick från ett bröllop när dom hjälpte till där :))






I will always love you ! ~ ♥

Jag o Krisso har nu ätit frukost, solat en stund men blev lite kallt så vi gick in, jag hoppade in i duschen så nu sitter jag o Krisso i sängen med varsinn data och är instängda :* Jag sitter med blött hår för håret mitt måste självtorka.. Kollar runt på fb o är här inne o bloggar lite :)) Krisso sitter bredvid o kollar på gossip girl, som vanligt (a) haha :D Får se vad som händer senare gullungar, :)) ♥








Tisdag, en vacker tisdag

ops nu väckte Krisso mig och klockan är halv 1 och solen lyser :( Så godmorgon på er alla, hihi. Nu hör jag min mage kurra så de kanske är dags att gå o äta frukost. Få se vad som händer idag, kanske man ska kolla på termometern om man kan lägga sig ute i bikini o försöka bränna fläsket lite :))








Film time with Krisso!

Nu ska ja o Krisso ta o lägga oss o glo på en film :)) klockan är strax efter 12 här o vi tänkte göra popcorn men vi borstade nyss tänderna så blev inget gooooottt :( thihi, kanske lika bra när de är måndag :D Men aja, tror de blir filmen popstar med hilary duff för de var grymt länge sen vi såg den! :)) thihi..

Gooooodnattt ifall jag inte bloggar efter filmen :)) ♥








HAHAHHAHAHHAHAHAHAHAH

Hhahahahahhahahahhahahahhahahahha denna är fan bättre xD

ORGINALET..

23.32 måndag kväll

Jag o Krisso for till Jessica när jag bloggade senast, hihi, de blev så! När vi kom dit så kom Mari oxå dit :)) Vi gjorde inte så mycket när vi var där så vi tog en promenad till byn o sätt där för oss själva :)) När vi satt vid grillen så kollade vi ut mot parkeringen, då körde en minibuss på en moppe när han skulle parkera o; tror inte han ens sa något till ägaren, för moppen stod ju själv på parkeringen.. aja nog med det :) När vi kom till Jessica igen så kom Jenni o var med oss en stund :) men hon åkte hem efter ett tag o då åkte ja o krisso oxå :)) Så nu har vi ätit varma mackor i ugnen o skrattat som bara fan ;D












16.54

Nu har ja o Krisso kommit hem från Lotta! Vi drog till henne vid halv 3 tiden o satt där en timme ungefär med kaffe och sol! :) Innan vi åkte var ju Mari här, hennes moppe hade gått sönder så hon fick gå hem med den, såg så kul ut :* Hon följde inte med till Lotta för hon skulle ju tillbaka till arbetet vid halv 4 och är där typ 2 timmar :/
Fåååår se vad ja o Krisso ska hitta på nu då :) Tror vi åker till Jessica :)
Hejsvejs ♥


Jessica :)




12.52 mååndag , hihi

Nu sitter ja o Mari hemma vid Krisso, Mari slutade jobbet tidigare så hon kom hit :* Så nu sitter hon o kollar på nå avsnitt av någon serie som hon älskar, thihihi, Jag sitter mest o kollar runt på saker o gör ingenting o; :D Haha


Snygg bild ;D




Ny månad nya tag

Just nu sitter ja o funderar på om jag ska ta bort löshåret när jag kommer hem.. eller om jag ska ta o höja upp fästerna ännu en gång så man kan ha det ett tag till men kan inte bestämma mig ;s Har ni nå förslag på hur jag ska göra?



HJÄLP MIG SNÄLLA :))




goood morning.

har typ vart vaken en timme nu o är så jävla trött.. fattar inte varför jag vaknar tidigare när jag sover själv ;s Klockan är snart 11 och Krisso kommer hem vid halv 2 tiden sa hon o vet inte när Mari kommer hem .. Hmm :/ Får väl ligga här i sängen o försöka komma på något att göra under tiden, hehe. Blir väl datan som vanligt ^^







RSS 2.0