VALBOOOOOORG NU DÅ!!

Drar kanske ner till brasan om ett tag, sen typ vid 10 ska jag till alex på fest och få se vart vi hamnar senare :))



DAGENS PÅ VALBORG ! Inge märkvärdigt !! :))))

En underbar dag med fruuu , mest bilder på FB ! ♥♥







Godnatt. :)

Nu är klockan efter 1 på natten och ska lägga mig.. Har vart i Grängesberg till 20 i 9 (BILDER KOMMER), åkte hem då med tåget sen tog jag moppen ner till sågdammen och var där med folk, senare åkte vi ner till hotellet och då var gubben tjurig så han kastade ut mig o alex för vi är under 18... men sen kom han tillbaka och sa att vi fick komma in bara vi inte drack där men vi blev arga på honom, så har han aldrig gjort förut så vi gick inte in igen och ist så gick vi en sväng & sen hem till alex. Åkte moppe hem och var skit kallt !! Så Godnatt med er ! :)


Snart drar jag ! :)

Klockan är tio över 2 och ska åka om 40 min ! :DD Fyfan vad toppen det ska bli ! :D

Kommer hem vid 9 igen, bloggar väl då om jag kan, Bilder kommer ! :D



Härligt!

Ligger i en solstol ute i solen, de är sköööönt, musiken spelas, isen är borta både i poolen vår och sjöarna, Lovely!!

Ha en toppen fredag! :)


GODMORGON, Idag är det Fredaaaaag!

Godmorgon alla glada, nu är klockan snart 11 och jag vaknade efter tio någongong och har precis duschat! Snart ska man väl lyfta på rööööven och ta och palla sig till sminkbordet. Städerskan är här hemma och städar runt lite, så var tvungen att gå upp men de gör inget :) Kl 14.50 åker jag med tåget till Gränges till den Underbara ! ♥

Två samtal inatt av en lite lullig person gjorde mig så glad !
Glädjetårar kom, du gör mig så lycklig... ♥

mammas somriga blommiga tröja :))




Min söötnos :* ♥

Hoppet kommer alltid finnas..

Nästan bara åkt tåg hela dagen, kom hem till huset halv 10 typ.. Så nu sitter man här medans mamma och pappa sover, dom ska till jobbet imorgon men jag ska ej till skolan.. 14.50 åker jag med tåget till Grängesberg ♥ Lovely.

Jag är förstörd inombords.. Mitt hjärta känns inte längre, de är säkert.. Såklart att mitt hjärta fortfarande går eftersom jag lever, men vafan, jag känner de inte, det är krossat. Jag kommer aldrig ge upp hoppet, de är en sak som är säker!  Är svag. Men ska kämpa.
Kämpa, Kämpa, Kämpa!
"Berg-och-dalbanan, kärlekstunneln, uppskjutet, frittfall, spökhuset, lustigahuset"
De är något vi gått igenom, varför sluta nu? Varför någonsin sluta?
Ingen av oss kommer må bra att vara i skilda världar.
Jag kommer göra mitt bästa, mitt allt, tills jag dör..
Vi två, de är ödet. F♥S
Kämpa , Kämpa , Kämpa vi klarar det tillsammans like always ♥

Allt går åt helvetet!!

Nu sitter man i hallsberg och missade tåget med 4 min! Så nu får jag vänta 50 minuter på nästa tåg... Sen ska man hem och packa och sen hem till lilla ställdalen till min mamma ♥ Men då får jag sitta i örebro i en timme och vänta på tåget hem..
Imorgon ska jag inte till skolan för jag mår skit rent ut sagt.. Åker till underbara ewe i gränges ♥ De kommer bli toppen! Har saknat henne så, hon är en av dom underbaraste personerna som finns, hon är så jävla lätt att prata med, man kan lita på henne till 110% och hon gör mig glad. ♥

Jag kommer aldrig ge upp, de vet du.......

I'm Lost Without You

Tjorven & Båtsman är på TV1000 Nordic som man har på men inte kollar på. Sitter och lysnar på underbara låtar ist och försöker komma bort i en egen värld. Måste äta något just nu men orkar inte och känner ingen hunger.. Help me please!

Skriver inget för att få uppmärksamhet.. skriver för de är min blogg och får skriva av mig här om ja vill de, ingen behöver läsa om de är så , Mina känslor Mina tankar .


Godmorgon..

Godmorgon alle sammans.. vaknade runt nio o det är et skämt.. Varför ska jag bara kunna vakna tidigt när man har sovmorgon när man sover själv... Kan verkligen inte sova själv!! >< ...
Aja.. Dagen består av att göra sig iordnong, mamma kommer, vi ska ut och äta, åka med tåget till örebro vid 1, träffa Ahline i skolan, ta 7 över 4 tåget till hallsberg och höja upp mina fästen. Sen hem efter en timme och gå till lägenheten..

Have a nice day!


 


I will always love you ! ~ ♥

Sätter mig i min egna lilla värd här hemma i huset i en skön fotölj med datan i knät och lyssnar och tänker och tar in de man har fått höra. Önskar bara att allt kommer bli bra och har bara en önskan just nu.. Du sa själv att de kommer ordna sig, de kommer bli bra, måste ta in de och lyssna på dig. Mer än någonsin och fortsätta på de viset sen..
Hoppas de här hjälper nu och vill inte ha några mer motgångar..
snälla, för oss till den rätta vägen...

Iam happy with u..

Borta bra men hemma KLART bäst.. ♥

Nu är jag hemma i huset i Sundet ♥ Mamma kom och hämtade mig för allt är inte på topp, de är för mkt nu och kommer inte till skolan imorgon..

För alla er som undrar.. allt kommer bli bra, inget att oroa sig om för er, men tack till er alla som brytt/bryr er. Jag behöver bara vara för mig själv just nu och hoppas på de bästa. Vi älskar varann för mycket för att kunna förlora varann, så är de. Vi vet de. De kommer ordna sig. Because I/We never give up.... ♥


onsdag 15.09, varför..?

Varför ska dagarna denna vecka suga?
Dagen började som sakt inge bra idag heller... hissen retas med mig och det gjorde den när jag kom hem från skolan oxå! Blir så trött... Allt är emot mig känns de som.. ><
Aja, skolan var inte så värd så inget ja behöver skriva, elr förutom att vi kollade på en lång film sista lektionen, Brothers elr vad den heter. Den var bra iaf, nån tår här o där.


bara det gör er att må bättre av de, så gör det mig lyckligare ♥

Choklad miklshake!

Nu har mamma och pappa åkt, dom kom vid halv 8 typ och åkte efter 45 min. M&P hade tagit med mat från Donken och fick med en choklad milkshake utan att man bestält, mamma känner mig för väl ♥
Innan dom kom var jag ute och gick lite i örebro.. lite frisk luft och motion när man har tråkigt och behöver komma ut.
Snart är de desperate som ja ska kolla på!

Börjar 8 imorgon och slutar 10 över 2.. få se om man tar 2 bussen och åker till en viss människa..


Smaaaaart man är, Like always!

Sista lektionen var de idrott och jag hade tagit fel påse med mig.. Så när jag trodde att man tog påsen med idrottskläder så tog jag en påse med jeans, några tröjor och underkläder i!  Aja.. gick väl bra iaf, elr hur Elvira, med lite genvägar o.s.v :))
Nu sitter man hemma i lägenheten iaf och måste ner och handla lite saker! Ikväll kommer nog mamma&pappa :)) ♥


Tisdag, 11.24

Godmorgon, eller morgon morgon är de väl inte .. men aja, har haft friskvård och lunch, snart blir det engelska , klassråg & idrott, vi börjar idrotten en timme tidigare så slutar tidigare oxå! Nice!

Vädret är inte på topp och sov ingenting inatt knappt.. ingen bra start på skolan efter ett underbart lov..


25 april, 2011

Godkväll alla söta! Sitter och kollar på "total blackout" och de är så kul! Hahahha, hur dom skriker och har sig! Snart börjar CSI och de var länge sen jag såg de! Så bra ju!
Kom till min lägenhet i örebro idag kl sex typ, satte mig vid datan en stund sen blev de hoppa in i duschen! Lovet har varit underbarT och vädret på topp! Men kommer bli så fucking tomt utan min älskling sovandes bredvid mig, har inte sovit själv sen fredagen den 15.. så får se hur de blir inatt med sömnen!

Imorgon börjar skolan, ska bli skönt på nått sätt, träffa alla och hoppas på de bästa! :)


Du är så underbar, Jag älskar dig.. ♥

Måndag, sista dagen på lovet..

Dagen tillbringades med älsklingen, pappa och tobbe ! :)
På en fotbollsmatch på "vip" platserna typ ;) ÖSK-Helsingborg!












Isen är snart borta !

Älskar vädret !


Söndagen, grillning & sågdammen

Igår så var jag och älsklingen vid mig och åt grillat med mamma pappa och två gäster :) Grymt mkt och gott kött, speciella svampar med ost i inlindat i bacon, potatisgratäng, beasås och sallad! MUMMA :))))
Senare på kvällen gick jag och älsklingen ner till sågdammen och var med erika och kimmy och satt vid elden och lyssnade på musik och hade de bra :))



Ser ut att vara lite kött o så hahha, men pappa står ivägen för de andra som står på den andra "plankan" ^^



Dom två sista bilderna är från en annan dag :)

Påsk hos mormor & morfar

På påsk så åkte jag mamma pappa älsklingen syrran och peter till mormor och morfar. Åt påskmat och fikade o massa :)
Senare på kvällen gick jag och älsklingen till Kimmy och där var Kimmy, Erika, Jocke, Johan & Viktoria, lyssnade på musik och drack en öl typ :) NICE :)















Sry för dålig uppdatering..

Har njutit av ett underbart påsklov med älsklingen och massa vänner och hänt massa skojsiga saker ! :) Jag har tagit lite kort då och då men inte orkat lagt in dom på datan än ^^ IMORGON är det PÅSK! och då kommer mamma och pappa hem :DDDDDD HAPPY! :)



Örebro blev de idag! :)

Idag blev det att gå upp vid 7 tiden för Kim och Jocke kom och hämtade mig och Freddie hemma vid mig vid 8 tiden, vi åkte in till Örebro för att vara lite sällskap :) Dom åkte till skolan och vi gick på stan, käkade på MAX och det var SÄMST! Behrn Arena MAX kommer vi aldrig äta på igen iaf.. SÄÄÄÄMST!!! :( kladdigt och fel..
Sen åkte vi tillbaka till Kim och Jockes skola och sen tog vi en sväng i Örebro med bilen och satte oss och slappade lite :) Sen påvägen hem så stannade vi vid Sanna och gjorde henne sällskap i nån timme :))))

Nu har jag och älsklingen vart hemma ett tag, snart kommer väl Johan och få se vad som händer ikväll! :))


BAJS PÅ DENNA !!

Snart 5 & fortfarnde strålande sol! :)

Hej, vilken underbaR dag det har varit och tror den kommer fortsätta så :) Ikväll blir det nog grillning hemma vid mig med ställdalarna, GOTT :)
Idag har det verkligen vart en slapp dag, vi var ute med Queene sen har vi suttit ute och spelar krocket och kubb ;D SKÖNT ! ♥


Älskar dej ♥

Måndag morgon, LOV nu!

Första dagen på lovet nu och jag vakna innan kl 8.. Av min jävla hosta! Nu är klockan halv 10 och jag sitter vid datan och älsklingen sover än, den trötta :*
Solen skiner och mina mungipor är inte nere! Snart får man ta och hoppa lite på älsklingen så han vaknar så vi kan gå ut med queene snart ! :))
nej men nu ska jag hoppa in i duschen, hejsvejs! :)


Lördag-Söndag

I helgen har vi vart ute och grillat med gänget :) Riktigt mysigt faktiskt :) Spelat lite krocket och suttit vid en brasa med musik :)
PLUS att jag har kört bil med Pippi Jocke Freddie Kim Dson, hehe, efter man inte har övningskört på ett halvår så! ;D



Fota med älsklingen ♥



















Ett litet smile för man snart är hemma :)

Nyss har vi åkt förbi storå och det menas med att jag snart är hemma vid min älskling, PÅSKLOVET har börjat och det är toppen! få se om det händer något kul på lovet :)) Vilket jag tror! :)
HA ETT UNDERBART LOV OCH KOMMER SAKNA ALLA I KLASSEN! :) ♥

PG awards

Igår var det inte så värd skoldag, vi började halv 10 och hade matte, slutade efter en timme och då var det mat, vi gick och åt sen följde Ahline, Elvira, Sara och Julia med mig hem för vi skulle göra oss klara till PG. Det började kl 1 och skulle hålla på till kl 3 men det höll på i 45 min.. -.-" men det var faktiskt lite roligt med uppträdanden och så :)


Söta elvira ♥

Söta sara ♥

Söta Ahline ♥

Jag, sara & Julia ♥

Julia och sara ♥

Thhii en söt Ida ♥

bröder ♥

En liten puss mellan Elvira & Julia ♥
'
Elvira Julia och Sara ♥

Rektorn och en stylist lärare ^^

Lärarnas spex ^^

Shan the man <3

Fyfan vad bra det var asso! Fan vad jag skrattade! :DD


Lördag morgon! 9.46

Nu sitter man på tåget och ska snart åka mot älsklingen! Skönt!
Igår var det PG awards och sen blev det fest! :) Fick skit ont i magen och hade den här jävla hostan så jag var inte så social, Lite tråkigt att det blev så :/
Aja, ska väl se om jag kan lägga upp lite bilder då eftersom man ändå sitter på ett tåg! :)

Härligt! :)

Skön dag hitills ! :) Jag Elvira och Julia skrev klart rapporten och det är så skönt! Sen gick jag på stan med dom 2 brudarna, vi gick ut och åt och chillade lite i det vackra vädret :) Kl. sex kommer min älskling och då blir de att vi tar en sväng till MAX sen går på SHAN THE MAN :DD ♥


Godmorgon !

Nu är det en riktigt fin torsdag morgon och nu börjar naturkunskapen och då ska jag Julia och Elvira göra klart rapporten. Sen är det lunch men eftersom vi slutar efter denna lektion så vet jag inte om jag kommer gå och äta. Får se vad jag gör efter skolan medans jag väntar på älsklingen ♥


Goooooooodnight

Snart blir det nog att krypa till korgs (som mamma jämt sa) hehe. Imorgon är det bara en lektion och det är naturkunskap. Vi skulle egentligen ha 4 st, men vi slipper 3/4 ;D NIIIICE! Så börjar 09.30 och slutar 10.45?, något sånt :) Längtar tills imorgon kväll och håller tummarna att min hosta går över!

Goooooooodnight ! ♥


Tv tittande.

Har nu ätit lite nudlar för att det är varmt och kan behövas något varmt för halsen, får se om jag gör tee till Greys sen!
Just nu kollar jag på "arga snickarn" och tkr synd om henne som är med nu :/
Ska tvätta bort sminket och sätta på mig en mask är det tänkt!



Har den bästa pojkvännen och dom bästa vännerna ♥
Livet leker och jag är redo att följa dig vart du än för mig... ♥


Jag har världens bästa familj♥

Syster ♥


Mamma ♥


Pappa ♥

Här Ella, såhär ser den ut :)

Min nya skjorta från Gina tricot


Onsdag hela dagen !

Klockan är nu kvart över 5 och min hosta försvinner inte.. Dricker så mkt vatten så går och kissar en gång i halv timmen minst.. :/ Skiiit jobbigt. har inte hänt något skojsigt idag efter skolan, har bara suttit och slappat och så har jag tagit kort på den nya skjortan jag köpte. hehe. Sitter och pratar med min älskling oxå och han är så underbar :')) ♥
Funderar på att göra mat, ska nog göra de om ett tag, lite hungrig är man ju :)


11.37

Nu har det varit Estet, handel och Lunch och snart påbörjar SPA och då ska vi massera varann, jag och Balle ska öva på ryggmassagen. NAJS. Slutar kl 14.10 iaf för datakunskpen sket sig :) Så då blir de gå hem och inte göra någongting om det inte händer något annat.

Puss!


Håller ögonen på dig ! :)

Godmorgon

Snart är kl 8 och jag ska snart börja knalla mig mot skolan för att börja skoldagen med estet vidare till handel, SPA och data. Slutar kl 15.10 idag ist för 14.10 för vi ska slippa datan imorgon som kommer vara idag istället :)

hörs sen, puss!
hatar camen.

Sitter och pratar med älski, jag är hans väckarklocka :* ♥

Snart tar jag Påsklov!

Denna vecka only..

  • Engelska loggarna
  • A music memory
  • ARL uppgiften
  • Grupparbetet, naturkunskap (torsdag)
  • Rapporten Sv/handel
  • Portfolion, estet
  • Grupp Redovisning, data (imorgon)
  • frågor inom ARL om lagar....

baiohgfaksb vjasbck .... arg !

Är så jävla arg!!! varför kunde jag inte bara ha feber eller vara vara lite förkyld ;s Men nejdå! jag ska hosta som en dåre och nästintill spy av det!!! ;s ..... :((( Varför jag..
Så nu ska jag allt lugna ner mig denna vecka och kolla om hostan går över.. Mamma vill iaf att jag går till skolsyster imorgon, får se om hon är där..


Blev lite saker inhandlat ! :)

hehe, kom nyss hem från en runda på stan med Emma och hennes kille. Jag köpte en deo, mascara, en kort skjorta och en sak till min älskling :)) ♥


Någon som vet om denna är bra? Köpte den :)

Önskar att min hosta slutar snart!

Nu sitter jag hemma i lägenheten, fick inte gå på idrotten som var den sista lektionen för min lärare för hon hörde hur mkt jag hostade, så hon sjukanmälde mig :)
Kom hem nyss från resecentrum, träffade Emma där och satt och pratade med henne ett tag :) Hon skulle bara till ett ställe med hennes kille sen skulle vi kanske ta en vända på stan :) behöver en ny deo och en ny mascara så får se om det blir inhandlat :)
Pusshej, ♥

Host Host.. Prosit.

Godmorgon, jag sitter i skolan och har lektion men gör ingenting.. har värdens host så jag tror jag dör, usch vad ont det gör i halsen..
Mamma ringde mig nyss, men jag hade lektion så ska ringa henne nu på rasten, saknar dom ♥

Hörs sen!


Min tråkiga kväll i lägenheten.

Ikväll har jag:
  • Ätit
  • Städat&diskat
  • Duschat
  • Spelat lite på tvärflöjten
  • Nästan gjort klart engelska loggarna & portfolion.
  • myser i min one piece
  • kolla på tv
  • sitta vid datan





Torsdag ♥


I never give up

Nu har man vart i lägenheten ett tag och det är lika tråkigt som vanligt. Har inlämningsuppgifter att göra men jag orkar inte, men kanske sätter mig och gör det senare!
Just nu sitter jag och slöar framför datan och tv:n men min hosta är hemsk.. Men väntar på att photoshop ska ladda klart så jag får testa använda det :)
Saknar min underbara pöjk, han kommer hit på torsdag ♥


Lovley !

Vädret är underbarT och jag blir så glad ! Men min mage är inte snäll mot mig och inte min rygg heller och inte min hals heller! :( Jag hostar som en tok och har mensverk så det bara skriker om de..
Sov inte jätte mkt inatt p.g.a hostan men älsklingen låg juh bredvid mig så det var mkt bättre :) Sen vaknade man vid sex, låg och snoozade ett tag och sen bussen gick kl 7. kom fram till örebro halv 9 och började kl 9. Fick lägga mig på en massage bänk och få en kroppskrubb av snälla Ella :))))
Nyss har vi haft matte och snart svenska ! Rapporten vill jag bara stoppa upp någon stans !

ha en varm och underbar dag :D


Ny header nudå !

Nu har man fixat lite med bloggen då. Det får duga så länge, lite andra färger för våren är ju på väg :)
Just nu sitter man i hällefors med älsklingen och robert, ska sova kvar här och åker till skolan imorgon med 7 bussen.
Helgen har vart underbar ! ♥


Får bli en random bild på en av syrrans katter :)

Helgen !

En liten snabbis om helgen då ! :)
fredagen blev de fest hos pippi för han hade fyllt 19 år :) Så vi var där på kvällen och hade trevligt med massa folk ! :) Sen hem till älsklingen och sova. Btw, Fick ett sms av mamma den natten, dom hade landat kl 6 på morgonen Thailänds tid och då var de 26°c, AVIS ! :(


hahahha, snygg bild som Amelie fångade mig och älsklingen ;D

FÖDELSEBARNET! :))

Bilderna är tagna av www.ameliesamuelsson.blogg.se

Lördagen så vaknade vi runt 11 tiden, hade satt på klockan för vi skulle upp och kolla på reprisen på talang för vi missade den på fredagen :) Sen blev det att vara med Johan, viktoria, jocke, alex och robin, vi var hemma hos Alex och Robin först men sen blev det att åka hem till mig och ha filmkväll och pizza :D Sen hem runt 12 till Freddie :)



Skön söndag ! :)

Nu är klockan halv 4 snart och jag och min älskling gick upp vid 12 / halv 1 tiden och då gick vi ner och åt lite :) Sen bara lite slapp, men vi kom nyss in från en skön promenad med hand hund Queene :) Då hittade jag tusselago :D VÅÅÅÅR!
Senare blir det att förlja med Freddie till Hällefors och sova kvar där och åka till skolan imorgon bitti :)



Dålig cam bild mend e får duga ! :)

HATAR ALLA JÄVLA FUCKING TÅG !!!!

Fyfan vad jag hatar tåg!! Skulle ta 15.47 tåget och tagga inför fredag men när man kommer till skit stationen så är tåget FÖRSENAT till 17.00 !!!!!!!!!!! FYFAN !!!
Jag hade kunnat hunnit med 14.30 tåget om jag tog med mig grejorna till skolan men eftersom vi slutar kl 3 så gjorde jag inte de ! men såklart fick vi sluta typ kvart över 2 så man inte hinner hem och packa ! SKULLE TA HAGIT MED MIG GREJORNA TILL SKOLAN!!!!!!!


Vädret är underbarT ! Blir så glad ♥


SPA time ! ♥

Godmorgon, eller godmorgon o godmorgon är de väl inte, kl är snart 12 och då börjar SPA och då blir de att få en kroppsskrubb av balle och göra en likadan på henne :) Sen slutar man kl 3 och då blir de hem och packa sen åka tåget hem till älsklingen och då börjar helgen och fest hos Pippi :)

Ringde nyss mamma och pappa och sa hejdå :( Kommer sakna dom grymt ! :( Hoppas dom får de underbart ! ♥




Trötter, godnatt.

Nu har man gjort sig i ordning och gjort klar all tvätt. Ska väl lägga mig i sängen och längta till morgondagen ! Fredag! Dock kommer jag sakna mina underbara föräldrar som betyder grymt mkt för mig ! Bättre föräldrar kan jag inte önska mig ! ♥ Fick ett samtal av dom idag, dom är så stolta över mig så fick en liten present ♥

Mamma & Pappa, ni är bäst! ♥


Lite bilder, blommorna börjar komma fram = vår! :DDD






Går bra nu ju!

Fick MVG på både på Keynote och Numbers på datakunskapsprovet TOPPEN! Sen har man gjort klart första delen på nationella i engelska, de muntliga med Emma, gick bra ! Bättre än förväntat ! :)
Nu sitter man bara hemma och kollar på ett värdelöst tv pogram, men blir att tvätta sen vid sju. Kan behövas.
FREDAG IMORGN !


hatar pannkakor nu för tiden..

Vaknade imorse hemma i huset, gjorde mig iordning och väntade på pappa som skjutsade mig till tåget, sa hejdå till pappa, kommer ju inte träffa dom på över 2 veckor :/. Åkte tåg med Emma och Jennifer :)
Första lekionen var naturkunskap sen lunch, som vanligt PANNKAKOR på torsdagar......... -.-" Ända sen jag började gymnasiet har det vart pannkakor på torsdagar... TRÖTTSAMT ! Nu sitter jag på svenska och lyssnar på musik och skriver på min rapport :) Sen datakunskap och engelska. hem till lägenheten. Har tvättid idag oxå.

Ha en bra dag !


Klippa lugg ?

Borta bra men hemma bäst !

Nu blir de Grey´s anatomy men min underbara syster och Peter men massa chips och gos med Tyke och Runar :) Efter de blir de väl kolla runt lite på datan och TVn sen sova :)

Nu har jag och mamma beställt 2 biljetter till Shan The Man till mig och Älsklingen :DDD Kommer bli underbarT :) ♥


Snön börjar försvinna i lilla Sundet oxå... :)

Förlåt för dom sämsta cam bilderna, men vafan, har inte kameran med mig hem^^
men snön börjar smälta bort sakta men säkert i lilla skiiiit hålan oxå :) men önskar den vore helt borta som i örebro :(



Grattis till den underbara människan ! ♥



Grattis Mari Borén på 17års dagen ! ♥
Hoppas vi ses i sommar gumman, miss u so ! ♥♥

Hem idag :) ♥

Nu har man haft estet , handel och lunch och nu ska sista lektionen börja för dagen, det är SPA/friskvård men vi ska hålla på med en rapport från naturkunskapen och sen ska vi repa lite muskler.
Efter skolan tar jag 14.30 tåget och åker hem till mamma och pappa :D Dom åker ju på fredag och kommer sakna dom :( ♥ Och så kommer syrran och Peter hem oxå :)


Lite saker jag köpt dom senaste 2-3 veckorna

+++++ en hel mjukis dress från bikbok och min One Piece (som är äkta) :))
Men Hatten köpte Älsklingen till mig och One Piecen köpte mamma :) ♥

Lite sött och vårit :)


Tisdag, i skolan.

Jag och Hanna låg och drog oss jävligt länge idag. Hade klockan på ringning kl 6 men vi gick upp strax innan 7 och bussen gick 20 över 7. Började 8 med friskvård och jag och Ahline håller på med ett grupparbete. Sen lunch, engelska och idrott. Efter skolan får vi se vad som händer. Ska lägga mig hemma och tänka igenom jävligt mkt..

Hörs sen, ha en bra dag !


Love u, du är så underbar, den bästa ! ♥

Hos Hanna Panna Päron Pung! ;D <3

Sket i stugan efter skolan och gick med hanna och ella till stadium outllet och lager 157 ist :) Efter de följde jag med hanna hem och nu sitter jag här och hanna är i duschen och duschar ur färgen som jag satte i hennes hår för ett tag sen :) Snart hoppar jag väl in i duschen, efter de blir de TV och glasstårta :D


Gammal cam bild ^^

Godmorgon, ny vecka.

Godmorgon alla glada. Nu sitter jag i skolan med några få klasskompisar, ska snart ha SPA och då ska jag göra en kroppsskrubb på Alle :) Hoppas de går bra, första gången idag :) Sen lunch, matte och svenska :) Ska nog stanna kvar efter skolan och gå på stugan och plugga lite :( Måste :(

ha en bra dag !




1 ½ år med den underbara! ♥

 

 






Freddie Gunnarsson, Du är underbar ! Jag älskar dej ! ♥♥♥




Tha helg :)

det var skönt med en helg efter allt jobbigt plugg! :)

Fredagen: Vaknade men min älskling, gick till skolan, masserade, gick hem, jag och älsklingen åkte med tåget kvart i 4 och fick hans syster som sällskap halva vägen :) När vi kom fram så kom mamma och hämtade oss, vi var vi mig hela kvällen, Åt 3 rätters middag hemme, fast de var inte planerat från början :) hehe. Sen chips och dipp framför talang, när de var slut så kollade jag och älsklingen på några filmer sen la vi oss :)

Lördag: Vi vaknade upp vid 12 tiden, Åt mat lite senare och sen hem till älsklingen, vi ringde jimmy och han och anna kom och hämtade oss efter en timme :) På kvällen blev de lite paaarty med Älsklingen, Jimmy, Anna, Pippi, Kim, Jocke, Johan och Alex :) Hahhahaha, gissa vem som blev fullast och var dryg men ändå så jävla rooooolig :)) Sen åkte jag o älsklingen hem o sov efter 1 tiden :)

Söndag: Freddie väckte mig tidigt som fan o; Vi gick o åt frukost och sen hände typ inget mer :) Vi spelade pettsson och findus :D Sen åkte jag hem vid halv 5 tiden, packade allt sen sjkutsade mamma mig till örebro :) Vi gick ut och åt på Pacos och nu sitter jag här och väntar på ERIKA :D


Fin Fin bild som är sjukt gammal på mig och Erika ^^


FREDAG ! Underbart nattbesök ! :* ♥

Nu sitter man i skolan och ska snart ha massage ! Då blir det att massera Alles rumpa och baksida av ben ;D Hahhaha :) Det var tacos i skolan och det var skit gott ! Så nu sitter man med sprängd mage och mår illa. Hahha :)

Inatt fick man ett UUnderbarT besök av sin älskling, han kom vid 1 tiden. Han är så underbar ! :* ♥ Så nu är han i min lägenhet och sover säkert :) ♥
Slutar kl 3 och då går jag hem och sen tar ja och älsklingen ett tåg hem säkert vid 4 :) ♥

FREDAG !!!!!!!! :DDDDDDDD ♥


RSS 2.0