true






singeltorsdag - standard!

TORSDAG! Som ni kanske redan vet så firar jag och Elvira singellivet varje torsdag med något gott. Så nu har hon precis gått hem, vi köpte pizza, drack öl och åt lite glass samt lyssnade på musik och sen blev det bb. Första gången hon inte sover kvar, men det är inte så långt mellan oss så det gör ju inget hi hi hi. Imorgon har vi endast en lektion i skolan så istället för att börja kl 8 och sluta kvart i 4 så börjar vi 12 och slutar kl 2. ASSKÖNT! Tar kvart i tre tåget till gränges imorgon för att umgås med Eve♥

- Ska snart komma ner lite i varv för att sedan lägga mig så man orkar med helgen. Kommer nog bli en nykter helg för mig, jag strävar efter det iaf. Har vart så mycket på senaste tid så måste ha en vilohelg så man klarar av hela sommaren hihihihihih... Aja, puss på er.


låt gårdagens misstag bli morgondagens lärdom

Blir bara massa emoinlägg hela tiden men om ni inte orkar med det så tvingar jag inte er att läsa denna blogg, det är valfritt! Jag har verkligen ingen motvation till någonting längre.. skolan, bloggen, träning, fritid eller något! Vill bara att mina två sista uppgifter skickar in sig själva så man kan ta sommarlov. Vet inte heller om jag har något sommarjobb ännu, skulle höra av mig till dom igen när man klarat körkortet. Jag som vill/ska göra så mycket i sommar, måste ha pengar till allt ju, blir en tuff match men man lever endast en enda gång så! Allt är värt pengarna om man har kul med sina vänner tycker jag, det är inget att ångra oavsett hur mycket man lägger ner.

- Ska försöka få tillbaka motvationen och sedan komma igång igen med bloggen och allt men känner det själv att mina inlägg är sämst så förstår er fullt ut! Aja, om ca en timme ska jag dra mig ut i regnet för att gå till körskolan, har körlektion idag! Puss på er!

Jag älskar er verkligen! Vill att ni mår bra, så hoppas ni gjort rätt val nu.
Mamma&pappa ni är dom bästa!♥

Musik är livet

Tänk att sitta och lyssna när en kille sitter och spelar piano eller gitarr? pricken över i:t är när han sjunger till också. Tror fan den känslan är obeskrivlig. anledningen till att jag skriver detta nu är för att jag sitter och lyssnar på en video på facebook som en la upp på när han spelade piano och det var så OTROLIGT vackert, går inte att beskriva med ord. åååååh, jag faller (inte för killen, föll för den underbara låten) känner mig tagen

mysdag

Halloj! Idag har det inte hänt så mycket, har fått reda på två slutbetyg och jag är nöjd!!!!! hi hi hi. Efter skolan drog jag hem, fixade lite och sedan tog bussen till blattebacken för att grilla och ha det mysigt med Hanna och Ella, hamnade i matkoma men det var det värt! Elvira kom efter vi hade ätit, satt och pratade och hade de mys! Men vi åkte hem vid halv tio tiden så nu sitter jag hemma och kollar på bb. Puss på er.

Onsdag 13.07

Fuck the school. ska bli så himla skönt att skolan slutar om 2 veckor och nästa vecka är vi lediga förutom på torsdag som jag säkert redan har sagt. matte b och alla andra ämnen kan dra åt helvete, allt ändrar sig hela tiden och lärarna kan inte planera med varann. självklart det finns bra lärare också men det är tyvärr mer dåliga..


önsketänkande

Tisdag - vem vill du ska vinna bb 2012?

Efter att ha skickat in massa uppgifter, städat, tränat, duschat, mumsat i mig lite frukt och kollat på näst sista avsnittet av desperata hemmafruar så funderar jag ändå på att smaska i mig något mer. Har lite kaffe kvar och det går ju inte att dricka utan nå tilltugg, eller? Snart är det big brother och det är sista veckan nu, på söndag är det final och vill så gärna att Amandus ska vinna!! Vem vill du?

Vad fan håller jag på med?!

Det ska fan heller komma på frågan att jag faller för någon. Kärlek är skit när man gillar fel person, varför ska man bara dra till sig sorg, besvikelse och konsekvenser? har lovat mig själv och andra att jag ska vara singel, jag ska inte vara lättflörtad eller få känslor för någon. Måste sätta stopp för denna skit, måste lägga ner nu innan det går för långt. När man börjar gilla någon men man inte vill det så ska man sätta ett stopp, dra ett sträck och gå ifrån känslorna. Tänker inte sitta och se vad folket har skrivit till den personen och bli svartsjuk för att jag inte får samma "uppmärksamhet", bara massa konsekvensker och skit. Vill må bra och leva mitt liv som jag sagt och så ska det bli också.
- Självklart kan man inte rå för sina känslor men man kan försöka undvika det innan det blir för mycket och går för långt.

Underbar helg!

I fredags var det 18 årsfest för Hanna och Ella i någon lokal i ekeby. Det kom ett antal människor, det var väldigt kul så det uppskattades! Dans, drickandes & allmänt trevligt att träffa nytt folk. Dock var det lite pinsamt där ett tag för att jag hade på mig boratdräckt för en kille ville byta tröja med mig.. haha, men sånt får man ta! Vid halv fyra tiden åkte vi in mot örebro, blev nån knutteklubb (lite random) men det var trevligt! Gick hem efter 5 på morgonen någon gång..

Igår blev det lite slappt med Emmi först innan det blev parken med Elvira och alla, tog nån öl där och sedan mot metallsvenskan! Sjukt kul där, ångrar inte en enda krona jag slösade på det. Om man har kul är det värt vartenda öre! Vi gick dit vid 6 tiden och var där några timmar innan vi drog upp mot stan för att gå till Satin, blev några öl där. Blev att gå till Ivys storbildstv för att kolla på röstningen när Loreen vann, jävlar vilket ös det var! Sjukt kul, Loreen är grym! 13 år sedan vi vann. SJUUUKT. När allting stängde vid 2 tiden så blev det pizza efter ett tag (fyllesnack♥) och så gick vi alla hem till Elvira och Emil vid 5 tiden.

Så, nu fick ni veta lite onödig fakta om min helg. Sjukt kul var den iaf! Men ska ta och gå en sväng med mamma nu på morsdag. Pussss♥

Grattis mamma på morsdag♥

Onsdag - studiedag

Klockan är endast halv två och jag har hunnit ätit 2 gånger, vart på gymmet då jag fick ett nytt träningspass och så gjorde jag hela (tar en timme) samt har jag duschat och nu sitter jag ute på balkongen i härliga Örebro. Dock är det skugga här nu eftersom vi har eftermiddagssolen men det är varmt ändå! Ska försöka göra klart en uppgift om millenniemålen, det tar kål på mig! Ska vara inlämnat och klart imorgon men har fastnat. Usch och fy! Men det är endast några ynka skoldagar kvar sen sommarlov så får lov att stå ut in i det sista!

- Denna sommar kommer bli den bästa någonsin♥

Hejhopp. långhelg♥

Godmorgon, detta blev verkligen en låååång helg. Var ju ledig i torsdags, fredags, lördags, söndags, igår, idag och så imorgon. Klargar verkligen inte! Ska ta och åka ner till farfar snart, städdags! Solen skiner, fåglarna kvittrar och jag har för en gångs skull på mig shorts... det är inte varje dag man ser mig i det. Äsch måste skärpa mig och inse att man duger som man är och att det faktiskt är sommarvärme nu!

- Jag fattar inte varför jag berättar massa saker till folk när jag fått i mig alkohol, jag vill verkligen INTE att någon ska tycka synd om mig på något vis. Det blir bara automatiskt att jag säger något, men om ni fårr höra något så är det verkligen ingenting jag egentligen ville säga och jag ville verkligen inte ha stöd eller något. HAHA jag är allt för skrattretande.. LÅT GÅRDAGENS MISSTAG BLI MORGONDAGENS LÄRDOM♥

LÖRDAG

Godmorgon! Inte alls pigg efter gårdagen, den var helt okej men kunde vart bättre! Satin ikväll då och det kommer nog bli asbra tror jag. Förresten så smakade jag ketchup igår... inte ätit det sen jag var 5 år gammal. Värsta av allt var att jag faktiskt tyckte det var helt ok... men kommer nog aldrig äta det och erkänna det som nykter. Aja, Elvira kommer snart så ska vi åka en sväng, även fast båda är slita så måste man röra på sig! Pussss♥

onsdagsbild!

18/5 - vinar och gör mig i ordning!

NU ÄR JAG ÄNTLIGEN 18 ÅR! Min kväll kunde inte varit bättre! Vi började att vara hemma hos mig, Elvira, Emil, Emma, Hanna, Ella, Alex, Anna, Jennifer, Emma, Rebecca, Jens, Andreas och Jonas. Åt smörgås tårta, drack och hade det allmänt bra. Senare blev det strömpis och det var asbra. Blev perfekt full och det var skit kul! Kom hem kl 4 på natten tror jag och igår blev det en slapp dag hemma hos Elvira och Emil. Igår kväll blev det ta en öl på Ivy och nu har jag precis gjort mig iordning för att påbörja fredagskvällen! Blir frimis ikväll, woooop woooop!

Kanske ska berätta vad jag fått?
Av mamma & pappa: Hela körkortet betalat, peace and love biljett för hela vecka, en klocka, halsband, resväska, en ring till smyckesettet jag har, presentkort, vin och en champange flaska.
Syrran och Peter: Högtalare till mobilen, söt klänning och tandpetare
Mormor, morfar och farfar: Tiger of sweden väska, nyckelring och blommor
Moster: Pengar
Peters familj: Presentkort
Johanna + familjen: Presentkort
Grannarna: Pengar
Vänner: Pilatesboll, sockervaddsmaskin, 2 hjälmar som man ska ha öl/cider i och dricka ur (om ni fattar), tandpetare, plastglas, smycke, cider, tuggomi som ser ut som cigg och en flaska med "boogie party".
TACK SÅ HEMSKT MYCKET KÄRA NI!! ♥

Bara för att liksom!

Firar sista dagen som 17 åring med en kopp kaffe, musik i mina nya högtalare och checkar kalorilistan. Livet leker♥


15/5-2012

Bara för att det är min namnsdag idag! Ingen idé att prata om skoldagen, man blir bara depremerad då hi hi. Så sitter just nu bara hemma och väntar på att mamma och pappa ska komma hem, sjukt hungrig är jag oxå så ska nog gå och ta mig en shake eller soppa... Dieten tar kål på mig när jag inte får äta vad jag vill! Mitt eget val, men vafan. Vill man vara fin så får man lida pin ;) Aja, nog med onödigt skit. FYLLER IMORGON så mååååste städa osv, det ska bli så underbarT att bli myndig♥ som jag längtat, krogen, kunna köpa egna cigg/alvedon/trisslotter, livet kommer börja från och med imorgon!


Jag har aldrig mått bättre

Att lämna dig var det bästa jag någonsin kunnat gjort. Alla bitar är på plats och har vart det ett tag nu, lever mitt liv som man ska och fyller 18 år om 3 dagar! Skriver inte detta för att få några konsekvenser eller något sådant men eftersom detta är min blogg så har ni rätt att veta att jag mår underbart bra just nu, värsta happy girl. Denna sommar kommer bli den bästa sommaren någonsin - det har jag och Elvira lovat varann. Så underbart. Loooooooooooove♥

Söndag 13/5-2012

Har hänt ganska mycket nu när jag inte bloggat. Men som jag sagt innan så får ni hemskt gärna följa mig på instagram! För en vecka sedan fick jag räls på dom övre tänderna också och det är så skönt nu! Längtat som en dåre bara för jag vill bli nöjd med resultatet! Aja, orkar inte skriva om allt som hänt.. Ska ut och hjälpa mamma i trädgården nu. pusss♥

GRATTIS PÅ 18 ÅRSDAGEN BÄSTA AJABAJA

vi ses snart♥

låt gårdagens misstag bli morgondagens lärdom

Godmorgon, nyvaken och inte ett dugg pigg men kan inte somna om.. Kände att jag behövde göra ett inlägg här faktiskt. Igår så var det den 12 maj och massa gäster kom hit på fika och för att fira mig (fyller på onsdag). Så igår morse kom syrran och Peter in och sjöng för mig så jag vaknade hi hi hi, fick högtalare till mobilen, en söt klänning och tandpetare! Fick oxå ett paket av mamma och pappa eftersom det var min namnsdag (3 par pieces trosor). Min Evelina kom också igår och tack underbara du! Kanske ska säga lite av vad jag fick av dom andra? - Tiger of Sweden väska, pilatesboll, 2 presentkort på marieberg, pengar osv osv. Så av mamma och pappa får jag på onsdag som jag önskar hihihihihihi :D Aja, ska sluta tönta mig nu. Pusssssss♥


1 Maj - ny månad, nya möjligheter

Hejsan! Vet att jag har varit jätte jätte usel på att uppdatera men vafan, mitt liv går inte ut på bloggen så :)

- Denna helg har vart helt perfa! I fredags satt jag hemma hos pippi med massa ställdalare, drack, spelade spel och hade det trevligt helt enkelt. I lördags åkte jag, mamma, pappa, syrran och peter till Stockholm. Checkade in på hotell och sedan gick jag mamma och syrran på "dirty dancing" och då vill jag påpeka att den musikalen var sjukt bra! När den var klar så åkte vi alla 5 till Norra brunn (matställe), åt oxfilé och annat gott. Måns Möller och en till komiker var där och "uppträdde", sjukt kul! Låg typ dubbelvikt av skratt. hi hi hi hi

- I Söndags var jag i stadsparken med Johan, Julia, Anton och Fille på kvällen. Sjukt bra väder och nån öl på det, blev sedan att dra vidare till Julia och Antons lägenhet, verkligen trevligt! Som alla vet så var det Valborg igår! Det var absolut den bästa valborg. PLUS att ELLA fyllde 18 år så vi satt först och åt lite smörgåstårta osv, drack lite och så åkte vi vidare till Emmi där vi satt och förade innan vi åkte till Vrestorp och fortsatte kvällen där. Hade 3 Liter vin och 3 st halvliters cider. Blev rätt packad - ja. Däckade sedan hos Ella, ingen fick liv i mig.. Men kvällen var sjukt kul iaf :D Men nu ska jag fortsätta sola bort bakfyllan. Pusssssssss♥

GRATTIS LILLA ELLA. Hoppas du hade en awesome kväll och tack för hela gårdagen! puss på dig och alla andra


Måste bara påpeka att jag köpte en tidig 18 årspresent till mig själv när jag var i stockholm :3
Ray.Ban solglasögon. Om jag tappar bort dom så tar jag allvarligt livet av mig

RSS 2.0