Blev inte att göra något o;

hahahahha, jag plockade ingenting i min lägenhet, jag pluggade inte, så blev bara slapp, Like always. Nu sitter man och chattar med klassen på facebook medans man kollar på "fråga Olle" Hahhahaha :) Kolla på de om ni behöver tips ^^ Hahah. Aja, efter de blir de göra sig i ordning och dejta sängen! Börjar skolan 8 imorgon så går upp halv 7 !


Dag 1 - Presentera mig själv

Vem är jag? Hahhahahaha
Jag är en tjej som heter Sofia Einarsson Åminne och fyller 17 år den 16 maj. Jag bor i vanliga fall i den lilla hålan Kopparberg men eftersom jag går på Plusgymnasiet i Örebro och läser SPA friskvård och hälsa så har jag en egen lägenhet i Örebro. Jag har en pojkvän som heter Freddie och jag älskar honom och han är killen i mitt liv ! ♥ Jag älskar oxå mina vänner och min familj. Jag har träffat många nya och underbara filurer när jag började en ny skola, kan inte äns önskat mig bättre vänner. På min fritid.. Vafan gör jag då?.. Hmm.. på veckorna ruttnar jag bort, pluggar eller är med vänner/pojkvän, på helger så festar jag eller så umgås man bara med älsklingen och andra roliga filurer och bara njuter av livet :) Jag älskar att åka bort och speciellt till Thailand och till Finland !

Ja de var väl de lilla om mig, hahhahhahahaha.




Nu blir de en sånhär dåva!?!? Hahah...

Dag 1 - Presentera mig själv
Dag 2 - Min första kärlek
Dag 3 - Mina föräldrar
Dag 4 - Det här åt jag idag
Dag 5 - Vad är kärlek
Dag 6 - Min dag
Dag 7 - Min bästa vän
Dag 8 - Ett ögonblick
Dag 9 - Min tro
Dad 10 - Det här hade jag på mig idag
Dag 11 - Mina syskon
Dag 12 - I min handväska
Dag 13 - Den här veckan
Dag 14 - Vad hade jag på mig idag
Dag 15 - Mina drömmar
Dag 16 - Min första kyss
Dag 17 - Mitt favoritminne
Dag 18 - Min favoritfödelsedag
Dag 19 - Detta ångrar jag 
Dag 20 - Den här månaden
Dag 21 - Ett annat ögonblick
Dag 22 - Det här upprör mig
Dag 23 - Det här får mig att må bättre
Dag 24 - Det här får mig att gråta
Dag 25 - En första
Dag 26 - Mina rädslor
Dag 27 - Min favoritplats
Dag 28 - Det här saknar jag
Dag 29 - Mina ambitioner
Dag 30 - Ett sista ögonblick

Göra idag !

Idag ser dagen ut såhär om den blir som planerat..
  • Skolan
  • Stugan?
  • Hem
  • Städa och plocka i lägenheten
  • Tv tittande och Data
  • Sova
Skulle behöva tvätta oxå men vafan.. fick bara en tvätttid till på måndag -.-"

Ny vecka, nya möjligheter.

Godmorgon alla glada, idag gick jag och min älskling upp vid 9 tiden, gjorde oss lite iordning och sen vid 10 så gick vi mot resecentrum eftersom älskling skulle med bussen till Hällefors, gick med han för att betala med mitt kort för han hade glömt sitt busskort ^^ Haha (: Gick tillbaka till lägenheten efter, hämtade grejor och sen gick man och mötte sööta Alle Balle :) ♥ Nu sitter man i skolan och väntar på matte lektionen..
Hörs sen (:


Vill bara säga att min borste är i Hällefors så kommer inte kunna kamma håret förns torsdags....

Tacos och mys <3

Blev att jag och min älskling gjorde iodning tacos och de var skit gott (: Jag skulle ner och handla cream frech och tomat på Lukullus nedanför mig med de stängde 40 min innan jag kom dit... Så jag gick till ICA som är skit långt (tkr jag) så blev lite smått sur, men blev glad igen när jag kom hem för att min älskling hade gjort klart allt annat :)) ♥ Han är så underbar ♥
Aja, nu är vi inne på andra filmen och de är Wallander :)



Söndag ~ Marieberg !

Idag åkte jag Älskling och hans pappa till marieberg och handlade skridskor till älski, jag köpte oxå lite smått (: Blev en näsplupp, mascara, sminkpennvässar och en "svamp" för att ta ut foundationen :)


Lite dålig bild med de är sakerna jag köpte förutom närpluppen :)

Älsklingens skridskor :)

Blev en liten fika med älsk oxå :D Thihihiih :) Kladdkaka med grädde till mig och en chokladbiskvi till älsk :)


Sitter på tåget på G hemåt!

Jahapp nu sitter man på tåget på väg hem, få se om älsklingen min ringer snart så man får svar på om man kan gå hem till honom och vara med hans mamma under tiden man väntar på att älsklingen och hans pappa ska komma hem (: helgen kommer bli toppen, de ska man se till :D Ska massera min älskling i helgen och öva lite, thihihihihi :* Har juh fått massage olja i julklapp så kan juh massera hemma, nu saknas de bara en massage bänk :) Få se om vi åker till Karlstad imorgon och firar Peter, beror på om Freddie orkar, för han har vart sjuk hela veckan :/ ♥

Aja, massagen idag var super! Min Alle Balle är toppen på att massera :* ♥


Några dagar gammal bild på mig&söötisen :* ♥

FREDAG !! :)))

Sorry att jag inte bloggat så mycket.. men har vart med min älskling sen onsdags :) De har vart toppen ♥

Men idag så kom jag Lotta Amanda och Magda till matte lektionen lite sent p.g.a bussen.. Jobbade lite matte i ett nytt kapitel. Sen var de nyss lunch och de är ett rent helvete... Dom bokar upp alla bord till dom som kommer långt efter oss så vi får sitta på andra ställen :s Aja.. Nu ska vi ha SPA och de blir praktiskt! :D Så ska massera Ahline och sen får jag massage ;) Slutar kl 3. ta tåget 15.47 hem till ställdalen och då blir de nog gå hem till Freddie och vänta med hans mamma till Älsklingen och hans pappa kommer hem :) ♥

Pusshej ♥



Trötter! Skolan..

Vaknade kl 6 bredvid min älskling, bussen gick kl 7, sov hela resan näst intill. Börjar nu kl 09.30 och slutar 15.50 och sista lektionen är de engelska och då har vi läxförhör, har fan inte plugga, så måste göra de på rasterna.. Är helt jävla skabbig idag, kommer inte äns ihåg hur och när jag somnade.. Aja, hörs senare!

Får bli bilder på mina sööta föräldrar för att jag saknar dom ♥


Friskvård nu, grupparbete!

Nu har de vart lunch och det var INTE ok.. Allt smackade bara socker.. :s Aja, lektionen börjar snart och det är friskvård till kl 14.10. Vi ska ha grupparbete, är med Julia Therese och Emma. Men jag måste hinna med 14.00 bussen så får se om vi slutar tidigare eller om jag får lite frånvaro. Hörs sen, puss! ♥

Lite "snygga" bilder på mig nuva! Uppsatt hår i en hög toffs, thihihi.


Skolan nu.

Min dag! Skolan --> buss --> Älskling♥



Trötter, så nu blir de en dejt med sängen

Har nyss kollat på "den hemliga miljonären" de var helt OK ! Tycker de är fint att dom sjänker bort lite pengar till något bra, till några som behöver pengar :)


Nu blir de tvätta bort smink och sen gå o lägga sig :) Skiiit trött, sov inte mycket inatt så. Godnatt!


Maten - Avklarad.

Nu har man ätit då efter man hade en skrikande mage. Blev spagetti och köttfärssås och med lite grönsaker så man är lite nyttig iaf (: Har nyss pratat med mamma och pappa i tele, kul att höra dom (: Dom har så mkt bättre väder än oss (förvånad? -NEJ) men dom kommer hem i kylan på lördag morgon ;) Thihihi :) Nu blir de disk , tv tittande , ringa älsk, slappa och datan!


Random bild just nu...

Teori i idrott.

Teori i idrott just nu och de är lite tröttsamt just vid denna tid, tror Ella håller med mig eller ? ;)

Ååååååh hatar denna rast..

Åh vad trött jag blir på detta, så drygt.. Vi slutar engelskan 13.05 och lektionen efter börjar 14.30.. Så drygt.. Tkr man kan skippa rasten o sluta tidigare.



Vill till min älskling idag oxå :(( Men får se hur de blir me de ♥



Hörs senare, pusshej♥

Tisdag, "Jocke som har HIV"

Idag så vaknade jag upp vid 5 av klockan, bredvid min älskling, gick upp efter halv sex av att han tvingade mig upp för att inte missa skolan, thihih, så sööt. Bussen gick kvart över sex, sov hela resan så den gick fort, kom till Örebro tio i 8. Vi hade friskvård, läste om en som heter Jocke och har HIV.. :( Han var bög och hade blivit lurad, han träffade en från internet och dom hade sex, med kondom, men den andra killen ville använde body loation som glidmedel.. Jocke tyckte inte de var nå konstigt med det. Men han visste inte om att body loation gör så att gummit förstörs så kondomen hade spruckit... Så han fick HIV. Killen hade lurat många fler, han blev dömt och utskickad ur landet (han var utlänning).. Men jocke levde sitt liv bra ändå oxh såg inte sin sjuldom som något hinder.

Aja snart har vi Engelska. Vi ska läsa och göra något i ett häfte. Efter de har vi klassråd, jävlar vad klagomål vi har.. Sen idrott och då har vi teori. Slutar 15.50. Då blir de gå hem o göra något?


Älsklingens mössa för att dölja min morgonfrilla som jag ej orkade fixa och med hans myströja :* ♥

Jag och min Balle ♥

Måndag 21.05 nyduschad & fräch :)

Hejsan :) Nu sittar man vid min älskling med Han Ted och Alex. Jag & Älsklingen duschade nyss och nu sitter han o spelar medans jag bloggar lite och facebookar lite ;) Thihihi :) Ska sova här inatt oxå :* Men måste åka med bussen 06.15 imorgon :/ Men jag kommer komma till han på Onsdag oxå :D <3


Jag & Ted xD

Så snyggt :D Hahahhaha. Sitter med älsklingens tröja med en handduk på huvudet (: Haha.

Älsklingen o Alex liggen nu i soffan och "myser". Hahahha.


Men nu ska jag massera min älskling, pusshej (: ♥

Min helg, men kan ändras :)

Min helg kommer nog se ut sådär, men jag och Freddie kommer nog åka till örebro på Lördag om vi inte kan åka till Syrran och Peter, annars bilr de att vi åker till Örebro på söndag (:

Älskar dej Freddie Gunnarsson ♥

Överlycklig :)

Fick nyss sms av min älskling och han vill att jag kommer hem till honom idag! Blev super glad för har inte träffat honom sen förra helgen ♥ Han saknar mig sa han :* Thihihi, saknar han så :* ♥ Så åker till honom nu med tio i 3 bussen :) Sover hos honom inatt och åker till skolan imorgon ♥

Hörs sen :)))) ♥


Min söötnos :* ♥

Måndag, ny vecka, nya möjligheter.

Nu är de ny vecka och allt är bara toppen! Sov hos Hanna inatt, hade skoj och snorade lite på varann ;) Thihihi. Nu i skolan ar vi haft SPA, gjorde en ansiktsrengöring och ansiktsmassage på Hanna :) Nu ska matten börja och sen Svenska. Får se vad som händer efter skolan idag då. Hörs sen, pusshej ♥


SPA salen (:




Du är så jävla underbar älskling, dina ord du säger till mig går inte att beskriva. Jag älskar dej!♥

Söndag 15.00

Idag är de söndag och jag vaknade upp vi 11 tiden av att syrran kom in med en kopp varmt vatten med honung i, mot min hals :) har skit ont i halsen och är förkyld o vet inte varför.. :/ Nu har syrran iaf påbörjat maten o de ska bli super gott! Kyckling i ugnen, ris & hemmagjord currysås <3 Vid 5 6 nångång så åker jag och Peter hemåt, han skjutsar mig til Örebro och då blir de att jag åker till HannaPanna efter de (: Mys


Old pic. Ja & Hanna ;)

Freddie Gunnarsson är den bääästa :* <3

Nu sitter man i Karlstad men syrran och peter :) Jag och syrran sitter och nördar datan medans peter sitter vid x-box ^^ Har pratat mycket med min älskling idag och han hittade 200 kr på ICA golvet för några dagar sedan ^^ och då är han så "smart" och köper en familjepizza och hemkörning på de oxå (för att vara extra fet) så han har mat hela helgen
:P Hahahha, han är så sööt och underbar! :DD Älskar han så :*






Vi är så sööta ;* Thihihihihihi :D <3

Lördag, snart blire hem till Syrran :) <3

Godmorgon alla glada (: Nu är man vaken efter en underbar kväll igår (: Nyss åkte Ahline och Alex hem :) Så nu sitter man och väntar på att orka göra sig iordning.. haha. Syrran och Peter är i Örebro just nu och ska kolla på soffa, sen ska jag med dom hem till Karlstad och sova kvar :D Kommer bli jätte mysigt (: Har inte träffat dom sen förra året :( Sen åker jag med Peter hem imorgon :)




Så får man träffa mosters älsklingar, Tyke & Runar :))) <3

SPA time med underbara klassen!

Här kommer lite bilder från när vi masserade, sånt här gör vi varje fredag ;)












Klassen i SPA salen :D













Mer bilder senare, hur de var på massagen :)

Godnatt :))

Nu börjar man bli trötter och sängen vill bara att man ska lägga sig där, jag och Ahline har gjort oss iordning och tagit oss en kvällsmacka :) Blir nog att vi lägger oss snart, Matte prov imorgon, blev inte så mkt pluggande idag.. Men man får hoppas att de går bra, brukar få bra på matten, men nu har man rensat hjärnan efter lov+Thailand så de är inte så lätt.. Aja, Godnatt!


Är vid min Alle Balle <3

Efter skolan åkte jag och Alle till Kumla och gick o handlade på MAXI med hennes syrra och mamma, när vi kom hem till henne så åt vi, skiiit gott (((: Så nu sitter vi och nördar vid datorerna och drygar med varann på facebook.. hahahhahaahhahah. Ska hjälpa henne med matten oxå om vi kommer ifrån datorerna.. Hahhah. Tjockar oss med chips oxå ;) Fast är 50% mindre fett så de är nice :))




Tönt ahline som inte kollar in i kameran.. ;)

Kommer inte klara engelskan..

Idag blev man väckt av att min mobil ringde och de stod okänt, jag svarade och de var mamsen :DD Blev jätte glad fast var skit trött, hon ringde 5 minuter innan min klocka skulle ringa ^^ Aja, vi pratade en stund och sen hoppade jag in i duschen, gjorde mig iordning och gick till skolan. Vi hade först naturkunskap --> Lunch --> Svenska --> Data --> Engelska... Asso vafan vi fick reda på en jävla engelska grej vi ska göra... Läsa ut en bok på några veckor nu på engelska och vi ska dela in boken i 5 delar så när man har läst en del ska man skriva en "log" på 100-300 ord varje gång... Sen v.7 när boken ska vara klar så ska vi prata muntligt inför klassen om boken i 10 min!!!! Fast alla tyckte de var för mkt så vi fick ett minimum på 5 min.. men ändå.. skiiiiiiiiiit mkt.... Aja.. Suger på engelska men vi får väl se hur de går...


Dagens.... Tröjan ser ut som en kläning på bilden xD

Alle ville att jag skulle lägga upp denna äckliga bild o;

Tv Data & fryser..

Idag var man i skolan och började som sagt kl 8. Hade estet och då gjorde vi tvålar och sen Handel och då blev de räkna massa.. Lunch efter de och de var lassange och de gick att äta faktiskt. Vid lunch åkte Ahline hem och de var synd :( Men jag förstår henne varför hon gjode de :/ Friskvård/SPA sist och då arbetade vi med grupparbetet. Är med Therese Julia och Emma, hehe (: Hoppas de blir bra ! :)

efter skolan åkte jag till Ställdalen och städade vid farfar, tjänade 200:-, en marabou choklad och så bjöd han på ost och kex :) Har världens bääääästa farfar ((((: Efter de så gick jag hem till Kimmy och var med han och Erika :) KulKul :) Åkte med tåget kl 7 och nu sitter jag hemma i lägenheten.. (20.55) Fryser medans man kollar på TV och bloggar lite samt FB (:


:DDD

Mys kläder idag.. Med uppsatt äckligt hår :)


Jaaa jag har kort hår så när jag sätter upp de så måste jag ha hårnålar..

Bilder från när jag var med sanna denna vecka :)))



VILL HA IGEN!!! Är sugen.... :(((

Onsdag 9.35

Godmorgon... Började skolan idag vid kl 8.. Hade estet och nu har Handel börjat. Är skiiiit hungrig och de är lasange i skolan och hoppas de går att äta..

Igår var en toppen dag! Var med min Alle och vi käkade pizza och hade de bra! Massa skoj gjorde vi, men inget jag kan berätta här ;)

Jag kommer tillbaka och bloggar efter skolan med bilder och massa :)



Gamla bilder på mig o Alle Balle

Jag kommer dööö...

Nu ska vi ha engelska och ha redovisning och prata på engelska och jag kommer dö för att jag är sämst på engelska... Hahhaha. Men önska mig lycka till :D Hahha.
Efter engelskan är de idrott och då kommer jag dö där om jag överlever engelskan :)


Jag och sanna igår :D

Mitt engelska tal.. Inte långt men hoppas de duger ! Mycket stav fel så påpeka inte de, jag är medveten om de, hahahhaha (:

Min älskade tröja från Thailand, jag och Freddie var tvungna så vi köpte 2 var :D

Bilder från igår på SPA

Bilder från SPA igår när vi gjorde ansiktsrengöring och sen ansiktsmassage. Hanna gjorde på mig och de var assssssa sköööönt!

Sanna, Jag, Elvira och några från klassen, kommer ej ihåg för att alla ser likadana ut ;)

Jag hahahahhaha (: och min älskvärda klass!!! :DDD <3

Sanna Banna är här :*

Vi slapp svenska lektionen idag för att våran lärare var sjuk, så jag Sanna och Hanna gick upp på stan och kollade lite :) Jag bytte mitt gymnasiumkort, de var på tiden :) Blev att kolla runt lite oxå i olika affärer, jag köpte bara en ögonbryns penna :) Sen gick jag och sanna hem till mig, vi lagade nudlar och sen gick vi till affären ock köpte godis :* Veeeeeet att vi tjockar oss :* Hahhaha :))))) Nu kollar vi på topmodel och efter de ska vi kolla på film :))


Min o Sannas middag ;)

Ska färga Sannas hår :D

Färg & folie på hennes huvve :D

färgen ;D

vi är tjockisar :*

dipp :* ej omrört än

Sköööööönt :)

De var inge fel på att dagen började med i skolan att lägga sig på en massagebänk och få en ansikts rengöring och ansikts massage av Hanna ;) <3 Nu ska vi ha matte sen Svenska.
Sanna sover hos mig inatt :* <3


<3

Måndag kl 08.50 och är trött

Igår gick jag och Violeta hem till Freddie och Ted utan att dom visste om de, hehe. Är så glad att vi gick dit! <3 Vi var där ett bra tag och Viktoria var där oxå (: Älskling och Ted gjorde mat till alla oss sen, riktiga kokar ;) hahha :) Jag och Violeta gick hem till henne efter 9 nångång, satt vid datan ett tag sen och tillslut sov vi :)

Imorse så gick man upp tio över 6 och var as trött.. Men var faktiskt glad att jag vaknade av väckar klockan för de har jag inte gjort sen jag var i Thailand. Så nu börjar jag få tillbaka den Svenska tiden i mig (: Bussen gick kl 7 till Örebro, skiiiiit tråkigt att åka buss verkligen.. Men när vi nästan var framme så ringde min mamma och jag blev överlycklig :D

Men nu ska vi ha SPA, hörs sen :)

Söndag kl 12.01

Godmorgon alla glada.. Igår kom jag juh som sagt till hällefors och åkte till Violeta :) Vi gick och tjocka oss med kebabsallad ;) Sen gick jag till Freddie en stund och pratade lite om massa. Så jag var där en stund sen skjutsade D-son mig i Epan till Violeta igen fast till en annan som heter Hampus eftersom hon var där. hon blev bara fullare och fullare ^^ De slutade inte så bra heller, hon skulle lyssnat på mig att vi skulle gått hem tidigare, vi kom väl hem vid halv 4 4. Sen skulle vi sova och kolla på film, men vi somnade (:

Imorse vaknade vi jätte tidigt, kan fortfarande inte sova om nätterna... Har inte sovit ordentligt sen jag var i Thailand.. Inte så jävla kul.. Får väl se vad som händer idag :) Hoppas på att vi kan gå till Freddie och Ted innan jag åker hem (: Få se hur denna vecka som kommer blir.. Jobbig gissar jag på.. Saknar mina föräldrar :/ Vill att dom kommer hem :/

Aja, ha de bra.


Freddie Gunnarsson, jag älskar dej av hela mitt hjärta! Utan dig skulle jag inte klara någonting,
halva jag dör om du går bort. Du fyller upp min dag genom att vara glad mot mig, de är bara du som
verkligen kan få ett leende på mina läppar när jag är ledsen. Oavsätt vad de är som hänt så är de du
som får mig glad, genom att le mot mig. Du är helt otrolig, helt speciell, ingen är som du!
Du fyller ut mitt hjärta och gör mig starkare, jag älskar dej min älskling! Puss

Hatar att vänta och ha tråkigt..

Igår var jag på fest vid Elvira och de var super kul att umgås med Elvira och Julia i början :) Sen kom 2 av Elviras vänner och sen hennes bror som var lite flumm och de var riktigt kul :D Haha :) Senare på kvällen typ vid 12 så kom 3 andra killvänner som var schysta till en början, jag somnade i soffan typ mellan 2 3, har ingen aning hur mkt klockan var ^^ De skulle bli så att vi skulle dra någon annanstan men blev ej så, vi stannade vid Elvira och det var kul :D Sen när man vaknar upp av en liten kris så går jag och Julia hem till mig och lägger oss :)

Idag vaknade man upp med en sööt Julia brevid sig :) Hon gick hem nästan på en gång, runt 12 tiden (: Jag duschade och gjorde mig i ordning och nu sitter jag här och försöker få tag på mormor och morfar, men dom svarar ej..

Ikväll blir de vara med Violeta och ha en myskväll framför en film och tjocka oss <3

Violeta & Jag förut ;) <3

Ny design :)

Nu har jag fixat en ny design :) Amelie har gjort min heater för hon ville testa och jag tyckte den blev bra så använder den :)
I skolan idag så började vi halv 10 och hade matte sen lunch vid tio i 11 och efter de så var de SPA i 3 timmar! Vi fick börja på oljemassagen och de var kul och skönt ^^ Jag och min Balle jobba :* <3
Nu sitter jag hemma och ska göra mig i ordning lite senare :) Ska ut med Julia och Elvira idag och hennes 2 andra vänner :) Få se om Hanna hänger med senare oxå :)  Parrrrrrrrty :D Julia kanske sover vid mig inatt, mysigt :)
Imorgon blir de att Violeta kommer till mig på eftermiddagen, sen på kvällen tar vi bussen till Hällefors och då blir de nog lite fest oxå :)

Få se om helgen blir bra :) Tror iaf de :D


så jävla trött..

Vill tillbaka till Thailand, de var sån underbar tid där.. Nu när man kommit hem så är allt bara skit.. Man är helt död i kroppen och så vaknar man halv 4 om nätterna och somnar knappt om.. Man ligger bara och halv sover.. Man hänger inte med i skolan heller för man är för seg.. Känner mig så grymt ensam om dagarna.. Jag saknar min mamma och pappa så otroligt mycket faktiskt. De är skit jobbigt. Man bor själv i Örebro och känner sig så ensam FAST de är en stad och finns så mkt att göra och så gör man ändå ingenting.. Så tomt utan min älskling och de är skit jobbigt.. Allt tar verkligen kål på mig !

Aja, nu sitter man iaf i längenheten själv (ovanligt....) och kollar på TV och har nyss ätit lite.. Jag pallar inte plocka
med mina grejer idag heller.. så de får ligga kvar där de ligger.


Vill tillbaka..

skolan

klockan är 13.17 och nu börjar datakunskapen.. Vi har haft naturkunskap och svenska och det är bara engelska som återstår efter datan. Sen blir de nog att gå hem och ruttna.. Får se om jag plockar i lägenheten för har inte packat upp någonting från resväskan.. Drygt!! -.-"
Imorgon blir de fest med tjejorna och de blir säkert super :D Få se vad som händer på Lördag och söndag (:


Jag i Thailand
Älsklingen är fotograf :)

Hemma i kylan..

Igår landade man på Arlanda i hemsk kyla efter en underbar semester.
Jag och Älsklingen har verkligen haft det bäst! Det var verkligen underbart! <3

Idag gick jag till skolan och det var kul att träffa alla igen!
Hade verkligen saknat vännerna !! <3

Många bilder har kommit ut på fb nu men mer kommer senare (:


Freddie Gunnarsson, du är mitt allt, jag älskar dej så grymt mycket !! ♥♥

RSS 2.0